ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Είμαι ενοχική έναντι των παιδιών μου και έχω αγωνία

papoutsaki
MEGA

Κατερίνα Παπουτσάκη Η ηθοποιός αποκάλυψε πως θήλαζε τον έναν της γιο για 22 μήνες

Στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τον ευατό τους, τους άλλους και τα παιδιά της.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω μία χαρά για τα πράγματα που συμβαίνουν και για τη ζωή και αυτό με σώζει από δύσκολες κατάστασεις. Υπάρχει, όμως, και η ανάγκη για ισορροπία. Καλλιτεχνικά αναζητώ μία καινούρια ταυτότητα που μπορεί να είναι συμπληρωματική. Για τα καλύτερά μας είμαι τόσο ευγνώμων. Ήταν στην καραντίνα που όλα ήταν δυσοίωνα και ξαφνικά ήρθε αυτό. Και ήθελα πολύ να κάνω κάτι εποχής».

Όπως είπε, πιστεύει στο ρίσκο και δεν θέλει να έχει ως σύμβουλο τον φόβο.

«Τα κριτήρια μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικά. Εμείς ορίζουμε την πραγματικότητά μας και είναι στο χέρι μας. Υπάρχουν συνέπειες μίας πράξεις αλλά από αυτή την επιλογή μπορεί να έχουν παραχθεί πολύ ωραία πράγματα. Ακόμα, και από δουλειές που έχω ταλαιπωρηθεί παλιά, βλέπω το θετικό. Καλείσαι να βρεις δυνάμεις και τρόπους και σίγουρα αυτός ο δρόμος δεν είναι βαρετός. Έχει συνέχεια αναζήτηση».

Σε σχέση με το πού νιώθει καλύτερα, στο θέατρο ή στο τραγούδι, είπε:

«Το θέατρο είναι το σπίτι μου κάπως και νιώθω πολύ καλά. Είναι άλλο να είσαι πάνω από έναν ρόλο και να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο ελεύθερη. Όταν θα πρέπει να είσαι η Κατερίνα για να το κάνεις, έχεις μία ευθύνη διότι είσαι εσύ που το κάνεις. Οπότε, κάποιες φορές περνάω ένα μονοπάτι ανασφάλειας».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τα παιδιά της

Αναφερόμενη στα παιδιά της είπε πως έχει αγωνία για τα παιδιά της και είναι ενοχική.

«Ταυτόχρονα με αυτό, αισθάνομαι μία πίστη πως επειδή είμαστε πολύ κοντά, έχουμε έναν πολύ σημαντικό κώδικα. Συμβουλεύομαι ειδικούς και διαβάζω, δεν κάνω μόνο ότι μου λέει το ένστικτό μου. Νομίζω πως καλά τα πάω».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως γενικά είναι σπάταλη και θέλει να κερνάει συνέχεια.

«Δεν μπορώ να βγάζουν πορτοφόλι. Αισθάνομαι πως είναι πολύ κακό κάποιος να μου πει θα πληρώσει και πρέπει να μαζευτώ γιατί είμαι μαμά δύο παιδιών. Δυσκολεύομαι να χάνω τα βράδια των παιδιών. Δυστυχώς, το θέατρο είχαν δύσκολο task για να έχει παιδιά. Βρίσκω τον τρόπο, όμως, είμαι κάτι σαν tetris για να είμαι με τα παιδιά. Ειδικά τώρα που περνάνε και την δύσκολη περίοδος του χωρισμού. Πρέπει, όμως, από εκεί και πέρα να καταλάβουν πως αυτή είναι η δουλειά της μαμάς».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως θήλαζε τον έναν της γιο για 22 μήνες.

«Θήλαζα 22 μήνες τον γιο μου. Την ευχαριστήθηκα αυτήν την ιστορία του θηλασμού. Αναπτύσσει μία σχέση θαλπωρής. Σε κοιτάζουν μέσα στα μάτια την ώρα που θηλάζουν και είναι έρωτας».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ευαγγελισμός – Το μιούζικαλ» στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στο θέατρο «Rex».

«Με τον Χρήστο Λούλη είχαμε συνεργαστεί στη ‘’10η εντολή’’. Χρωστάω πολλά στον Πάνο Κοκκινόπουλο. Είναι ένα εξαιρετικός θίασος με απίστευτους συνεργάτες. Εγώ ζορίζομαι να διαχειριστώ τη λέξη θάνατος. Πάντα με τρόμαζε πολύ. Ο κόσμος έχει πολλές αντίδρασής την παράστασή. Έχει και γέλιο και γλυκόπικρες καταστάσεις. Εγώ κάνω τη γυναίκα ενός ασθενή. Συμβαίνουν διάφορα σε αυτή τη σχέση. Δεν ήθελα να κάνω μιούζικαλ τόσο σύντομα αλλά αυτή η πρόταση με άγγιξε πολύ γιατί είναι διαφορετικό, καινούριο και φρέσκο».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα τραγουδήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη στη σκηνή του λαμπερού σόου των Madwalk.