GOSSIP

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες

Δυόμιση μήνες πέρασαν από την τραγωδία που έζησε ο Στέλιος Ρόκκος 

O Στέλιος Ρόκκος, δυόμιση μήνες μετά την τραγωδία που έζησε, όταν ο αδελφός του Νίκος βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα επιστρέφει στη δουλειά.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν ψαράς και εκείνο το μοιραίο Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου είχε βγει στα ανοιχτά της θάλασσας της Λήμνου.

Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και αργά το βράδυ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στις 3 Ιανουαρίου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο στο χωριό του, Καλλιόπη στην Λήμνο.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, μίλησε για τον θάνατό του

Η Γιάννα Φαφαλιού, πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, μίλησε για τον θάνατό του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και για τον ίδιο τον Νίκο σαν Νίκο που τον αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και αν είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι τι συμβαίνει στη ζωή μας», είπε.

Σχετικά με το πώς έμαθε για τον θάνατό του είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη. Οι κουμπάροι μας με πήραν τηλέφωνο ότι αγνοείται. Βέβαια δεν μπορούσα να το πιστέψω η αλήθεια είναι, λέω ντάξει πλάκα μας κάνει, αποκλείεται να έχει πάθει κάτι. Πέριμενα να με πάρουν και να μου πουν ότι βρέθηκε. Αλλά περνούσαν οι ώρες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι...».

Στη συνέχεια, η Γιάννα Φαφαλιού αποκάλυψε ότι η ίδια ενημέρωσε την κόρη τους για τον χαμό του: «Την πήρα τηλέφωνο, ήταν έξω με τους φίλους της και δεν ήθελα να το μάθει από αλλού, από τα social ή οτιδήποτε άλλο και την πήρα εγώ ως όφειλα. Ήταν πολύ δύσκολο. Ως μικρότερη νομίζω της είχε αδυναμία, γιατί και στα άλλα του παιδιά είχε μεγάλη αγάπη και είναι και πολύ δεμένα ως αδέλφια».

Για το πώς ήταν ο Νίκος Ρόκκος ως πατέρας είπε: «Ήταν πολύ καλός πατέρας. Με πολύ χιούμορ, είχε πολλή πλάκα. Τα λάτρευε τα παιδιά».

«Ήταν λίγο κεραυνοβόλο» σημείωσε για τη γνωριμία τους.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στέλιο, ούτε και με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

«Το γέλιο του θα θυμάμαι πάντα. Θα ακούω το γέλιο του στα αυτιά μου» είπε στο τέλος για τον πρώην σύζυγό της.