ΓΥΝΑΙΚΑ

Η μόδα φοράει τα φθινοπωρινά της: All Day φορέματα που θα λατρέψετε!

Η μόδα φοράει τα φθινοπωρινά της: All Day φορέματα που θα λατρέψετε!

Η σεζόν άλλαξε και αυτό σημαίνει ότι όλα τα καινούργια σχέδια σεφορέματακαι γυναικεία ρούχα στολίζουν ήδη τις βιτρίνες. Τα suede βελούδινα φθινοπωρινά φορέματα σεminiκαιmaxi γραμμές, οι δαντελένιες λεπτομέρειες, οι πουκαμίσες και εκείνα με bohemian details είναι must για να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας πριν ξεκινήσει ο χειμώνας.

Ανακαλύψτε στα Regalinas το επόμενο φόρεμά σας, σε προσιτή τιμή και online με δωρεάν μεταφορικά!

Καρό πουκαμίσα με λάστιχο στη μέση

27738

Η αγαπημένη σε όλες και άνετη πουκαμίσα χτυπά και τους φθινοπωρινούς μήνες για να σας δώσει καινούργιο ταπεραμέντο και να σας «ντύσει» όπου κι αν πάτε από το πρωί ως το βράδυ. Θηλυκή πρόταση, χωρίς υπερβολές.

Black color…στυλιστική συνήθεια που δεν κόβεται

27445

Ύστερα από την πανδαισία χρωμάτων του καλοκαιριού, ένα καινούργιο μαύρο φόρεμα για το γραφείο θα σας έρθει…κουτί! Το mini φόρεμα πουκαμίσα με μακριά ρυθμιζόμενα μανίκια θα σας κρατήσει στυλάτη τόσο στις 9 το πρωί όσο και στις 9 το βράδυ!

Τα βολάν συνεχίζουν να είναι top επιλογή

53453

Το διαχρονικό βυσσινί φόρεμα με λάστιχο ψηλά στη μέση και βολάν στα μανίκια είναι μία super πρόταση για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε και να τελειώσετε τη μέρα σας, στυλάτη και έτοιμη για κάθε περίσταση!

Φόρεμα Με Ανάγλυφα Πουά

27366

Το φόρεμα που λατρέψαμε. Λεπτομέρειες με ανάγλυφο πουά, και δαντελένια πλάτη με φιογκάκια. Συνδυάστε το αργότερα με μποτάκι και δερμάτινο jacket για μια casual chic εμφάνιση!

Ανακαλύψτε περισσότερα maxi και mini φθινοπωρινά φορέματα 2017 από την φρέσκια συλλογή Regalinas που θα σας βολέψει, θα σας ομορφύνει, θα σας κάνει να θέλετε να τα φορέσετε όλα!

Μπείτε στο online κατάστημα regalinas.gr και ψωνίστε με δωρεάν μεταφορικά, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε!