MEN'S GUIDE

Διαγωνισμός που δεν ξανάγινε από τo Ratpack που τρελάθηκε!

Διαγωνισμός που δεν ξανάγινε από τo Ratpack που τρελάθηκε!

Εσύ ψηφίζεις τη σέξι παρουσία που θέλεις κι εμείς την φέρνουμε Ελλάδα για αποκλειστική φωτογράφιση.

Σέξι γυναίκες. Το Α και το Ω για κάθε ψηφιακό κι έντυπο μέσο που απευθύνεται σε ανδρικό κοινό. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Το σέξινες πουλάει και είναι αυτό που «αιχμαλωτίζει» αυτόματα το μάτι σου κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα site για να κάνεις την καθιερωμένη διαδικτυακή σου βόλτα. Κάποιοι το έχουν αναγάγει σε επιστήμη παρουσιάζοντας αξιόλογες και μάχιμες παρουσίες, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που επιλέγουν την συγκεκριμένη θεματολογία με τρόπο μπακαλίστικο απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τη δίψα της επισκεψιμότητας. Έκαστος στο είδος του.

Το Ratpack, ωστόσο, επιλέγει να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Βασικά, για να είμαστε ακριβείς, επιλέξαμε να το πάμε παραπέρα κάνοντας άλματα τριπλούν. Εξηγούμαστε απλά, όμορφα κι ωραία: Αφού μπήκαμε στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ και κάναμε το scouting μας, καταλήξαμε σε 179 σέξι παρουσίες από κάθε γωνιά του πλανήτη (μέσα στη λίστα μας θα δεις «ομορφιές» από την Κολομβία, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, μέχρι την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Ισπανία, τη Γερμανία κι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ από την Ελλάδα) και συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε μία από αυτές.

Εδώ τελειώνει προς το παρόν η δική μας η δουλειά και σου δίνουμε πάσα για να κάνεις το παιχνίδι σου. Ποιο είναι αυτό; Εξίσου απλό: Μπαίνεις, βλέπεις, κρίνεις και ψηφίζεις εκείνες που θα ήθελες να έρθουν στη χώρα μας για να φωτογραφηθούν μπροστά από το φακό του Ratpack σε μια σέξι φωτογράφιση που σκοπό έχει να αφήσει τη δική της εποχή στα χρονικά του ελληνικού διαδικτύου. Ω ναι! Τόσο απλό και τόσο μεγάλο, όσο ακούγεται.

Κι επειδή τα καλά νέα πρέπει να διαδίδονται, φρόντισε να μην κρατήσεις τα περίφημα νέα για πάρτη σου. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχει τουλάχιστον ένας κολλητός σου που διαφωνεί με εκείνο το μελαχρινό μοντέλο από την Ισπανία που ψήφισες ή με εκείνη την γεμάτη καμπύλες Κολομβιανή σεξοβόμβα που άφησες έξω από τις επιλογές σου.

Ψηφίστε εδώ

Enjoy!