MEN'S GUIDE

Αυτοπεποίθηση και γλώσσα του σώματος

Αυτοπεποίθηση και γλώσσα του σώματος

Η επιστήμη για τη γλώσσα του σώματος υποδεικνύει ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέχεις για να φαίνεσαι άνετος κι ωραίος ακόμα και όταν δεν νιώθεις έτσι. Βέβαια, αν νιώθεις άβολα, το πιο πιθανό είναι ότι το σώμα σου θα σε προδώσει.

Παρόλα αυτά μερικά πράγματα μπορείς να τα αποφεύγεις, εφόσον γνωρίζεις ότι μαρτυρούν νευρικότητα.

Ενα εξ αυτών είναι το να τρως τα νύχια σου ή γενικώς να έχεις τα χέρια σου στο στόμα. Τα χέρια σου δείχνουν πολλά. Φρόντισε να τα κινείς καθώς μιλάς αλλά όχι υπερβολές. Είναι άλλο το να δίνεις έμφαση σε όσα λες με κάποιες κινήσεις των χεριών σου και εντελώς διαφορετικό να κάνεις βίαιες κινήσεις με τα χέρια σου.

Πρόσεξε πως περπατάς και που κοιτάς. Το πιο πιθανό είναι να έχεις συνηθίσει να περπατάς με ελαφρώς σκυμένο το κεφάλι σου και να κοιτάς κάτω περπατώντας. Μπορεί να το κάνεις για να μη σκοντάψεις, αλλά προσπάθησε να το αλλάξεις. Κράτα το βλέμμα σου πιο ψηλά και περπάτα έτσι. Είναι συνήθεια.

Τέλος, η χειραψία. Ούτε πολύ σφιγχτή αλλά ούτε και χαλαρή έως πεθαμένη. Αν θες να δείξεις ενθουσιασμό τότε κάνε χειραψία και με τα δύο χέρια. Αλλά και πάλι μην το παρακάνεις.

Σχετικές ειδήσεις