ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το τελικό τρέιλερ του Dune λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Dune

To Dune θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά σινεμά στις 14 Οκτωβρίου.

Μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του Dune στους ελληνικούς κινηματογράφους, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το νέο και τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ντενί Βιλνέβ.

Οι φίλοι της επιστημονικής φαντασίας έκαναν υπομονή για πάνω από ένα χρόνο, καθώς η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία της ταινίας. Θυμίζουμε ότι ο Βιλνέβ δεν είναι ο πρώτος που μεταφέρει το επικό έργο του Φρανκ Χέρμπερτ στη οθόνη, καθώς έχει προηγηθεί η ταινία του Ντέιβιντ Λιντς.

Στην επίσημη σύνοψη διαβάζουμε: «Ο Πολ Ατρείδης (Τιμοτέ Σαλαμέ), ο χαρισματικός διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, καλείται να υπηρετήσει το ασύλληπτο πεπρωμένο του και να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του διαστήματος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το "μπαχαρικό των μπαχαρικών" του πλανήτη Αρράκις, της πολυτιμότερης ουσίας στην Αυτοκρατορία, μόνο όσοι δαμάσουν τον φόβο τους θα μπορέσουν να επιβιώσουν».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι: Τζέισον Μομόα, Ντέιβιντ Μπαουτίστα, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Όσκαρ Άιζακ, κ.ά. Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Τζον Σπάιτς (Προμηθέας), Ντενί Βιλνέβ και Έρικ Ροθ (Φόρεστ Γκαμπ), που συμπύκνωσαν το έπος του Χέρμπερτ με την επιθυμία να ακολουθήσει σύντομα το δεύτερο μέρος.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και το HBO Max στις 14 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Squid Game: 10 fun facts για τη σειρά που σαρώνει στο Netflix - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr