ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντουέιν Τζόνσον σπάει κάθε ρεκόρ: Αμοιβή που ζαλίζει για τη νέα του ταινία

Ντουέιν Τζόνσον
Τα λεφτά είναι πολλά... Ντουέιν. 

Ο Nτουέιν Τζόνσον θα λάβει τον μεγαλύτερο μισθό που έχει πάρει ποτέ ένας ηθοποιός.

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον σπάει κάθε ρεκόρ και ετοιμάζεται να γίνει πλουσιότερος κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια. Ο «Βράχος» πρόκειται να λάβει τη μεγαλύτερη αμοιβή για ηθοποιό για τον ρόλο του στη νέα, επερχόμενη ταινία που θα παίξει.

Ο Τζόνσον θα πρωταγωνιστήσει στην χριστουγεννιάτικη κωμωδία δράσης Red One του Amazon Prime Video μαζί με τους Κρις Έβανς, Τζ.Κ. Σίμονς, Λούσι Λιού, Νικ Κρολ και άλλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck, ο The Rock θα λάβει -κρατηθείτε- 50 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο του στην ταινία! Κάπως έτσι, ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο Captain America: Civil War και ο Γουίλ Σμιθ στο King Richard. Αυτομάτως ο Τζόνσον γράφει ιστορία, καθώς θα δεχτεί την υψηλότερη αμοιβή ηθοποιού σε ταινία όλων των εποχών.

Η πλοκή του Red One κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο Τζόνσον θα υποδυθεί τον Διοικητή Callum Drift, ενώ ο Τζ.Κ. Σίμονς έχει εμφανιστεί με στολή Άγιου Βασίλη. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζέικ Κάσνταν, παλιός γνώριμος του Τζόνσον από τις ταινίες Jumanji.

Συζητώντας για τα γυρίσματα του έργου με τον Τζόνσον πέρυσι, ο Έβανς είπε στο comicbook.com: «Είμαι σε αυτόν τον κλάδο για πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν έχω δει ποτέ μια χριστουγεννιάτικη ταινία να προσγειώνεται στην αγκαλιά μου. Δεν ήταν ποτέ στην εμβέλειά μου. Συμβαίνουν αυτά. Είναι περιστασιακά. Έτσι όταν εμφανίστηκε είπα: "Δεν μπορώ να πω όχι σε αυτό. απλά δεν μπορώ". Και ο Ντουέιν είναι απλά απίστευτος. Είναι τόσο ωραίος τύπος. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει στην πραγματικότητα, είναι τόσο αστείος. Είναι πραγματικά γοητευτικός και γνωρίζει πραγματικά».

Διαβάστε επίσης

Όταν έσπασε «ο βράχος»: Ο Ντουέιν Τζόνσον και η μάχη του με την κατάθλιψη

Ο Ντουέιν Τζόνσον ξέρει ήδη ποιο θα είναι το τελευταίο του γεύμα πριν πεθάνει