ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος στις «17 Κλωστές» - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού

O Πάνος Βλάχος είναι αγνώριστος στο ρόλο του Καστελάνη
O Πάνος Βλάχος είναι αγνώριστος στο ρόλο του Καστελάνη
Cosmote TV

Η σειρά «17 Κλωστές» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στην Cosmote TV

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της σειράς «17 Κλωστές» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, έχει ξεκινήσει και η Cosmote TV κάνει την ανυπομονησία των θεατών να χτυπάει κόκκινο, με τις μικρές ματιές που μας επιτρέπει να πάρουμε.

Το Newsbomb.gr έχει ήδη δει τα δύο πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη για τη μαζικότερη δολοφονία που συνέβη στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Κύθηρα την πρώτη δεκαετία του 1900.

Ο Πάνος Βλάχος σε σκηνή της σειράς με τον Σωτήρη Τσαφούλια
Ο Πάνος Βλάχος σε σκηνή της σειράς με τον Σωτήρη ΤσαφούλιαCosmote TV

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Βλάχος ο οποίος υποδύεται τον Αντώνη Γερακίτη ή Καστελάνη, «τον καλύτερο ρόλο της καριέρας του», όπως δηλώνει ο ίδιος. Για τις ανάγκες της σειράς ο γνωστός ηθοποιός έχασε 10 κιλά, έκανε μαθήματα ιππασίας επί τρεις μήνες, έμαθε να παίζει λύρα και πήγε σε τσαγκαράδικο για να μάθει μυστικά και τεχνικές.

Όπως θα δείτε, η μεταμόρφωση του Πάνου Βλάχου είναι εντυπωσιακή και ειδικά όταν η ιστορία έχει προχωρήσει και παρακολουθούμε πλέον τη σύλληψή και φυλάκισή του.

Η σειρά 6 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου - Κάτιας Κισσονέργη θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση. Η σειρά είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την «Tanweer Productions».

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα
Κύθηρα από το 1906 ως το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης Γερακίτης ή Καστελάνης (Πάνος Βλάχος), ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση που οδηγεί στη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που γνώρισε η Ελλάδα.



Διαβάστε επίσης

«17 Κλωστές»: Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια - Ιστορίες από γυρίσματα και backstage

«17 Κλωστές» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

«17 Κλωστές» σε σκηνοθεσία Τσαφούλια: Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτο τρέιλερ