ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κιάνου Ριβς είναι ένας άγγελος - Πρώτη ματιά από τη νέα του ταινία

Κιάνου Ριβς
Ο σταρ του John Wick θα είναι ο πρωταγωνιστής της κωμωδίας «Good Fortune»
AP

Ο Κιάνου Ριβς με φτερά αγγέλου στα γυρίσματα της ταινίας «Good Fortune».

Ο Κιάνου Ριβς υποδύεται έναν άγγελο στην επερχόμενη ταινία «Good Fortune». Ο τηλεοπτικός φακός «τσάκωσε» τον δημοφιλή ηθοποιό σε δρόμο του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και από τα λευκά φτερά που έχει στην πλάτη, μπορούμε να υποθέσουμε ότι στη νέα ταινία θα δούμε αγγέλους και δαίμονες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την πλοκή, ωστόσο γνωρίζουμε ότι πρόκειται για κωμωδία του περίοδο στην παραγωγή Stateside, αυτό σηματοδοτεί το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αζίζ Ανσάρι που συμπρωταγωνιστεί με τον Σεθ Ρόγκεν και Κέκε Πάλμερ.

Το «Good Fortune» είναι η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια του Ανσάρι να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο σταρ του «Parks and Recreation» και δημιουργός του «Master of None» του Netflix προσπάθησε να κάνει το κωμικό δράμα «Being Mortal» για την Searchlight. Αλλά η παραγωγή διακόπηκε επ' αόριστον το 2022 λόγω καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού Μπιλ Μάρεϊ στο πλατό.

Το «Good Fortune»αρχικά αναμενόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάιο του 2023, αλλά καθυστέρησε λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ. Για την ώρα, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του στους κινηματογράφους.

Το «Good Fortune» είναι μόνο μία από τις πολλές ταινίες που ο Ριβς έχει αυτή τη στιγμή στα σκαριά. Περιμένουμε ακόμα το «Constantine 2», το οποίο είναι συνέχεια της ταινίας του 2005.

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία για τον Κιάνου Ριβς - Με πατερίτσες στο πλατό της νέας του ταινίας

Joker και Χάρλεϊ Κουίν γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με νέες εικόνες από την ταινία

«The Matrix»: Ο Κιάνου Ριβς δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον «Neo» - Oι σταρ που απέρριψαν το ρόλο