ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανησυχία για τον Κιάνου Ριβς - Με πατερίτσες στο πλατό της νέας του ταινίας

Κιάνου Ριβς
O Kιάνου Ριβς φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας
AP

Ο Κιάνου Ριβς εθεάθη να περπατάει με πατερίτσες και έχοντας μία παγοκύστη τυλιγμένη στο γόνατό του

Ο Κιάνου Ριβς εθεάθη να περπατά με πατερίτσες στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του.

Ενα στιγμιότυπο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, να είναι στο πλατό της νέας του ταινίας «Good Fortune» με πατερίτσες έχοντας μία παγοκύστη τυλιγμένη στο γόνατό του. Ο Ριβς φαίνεται δυσκολεύεται και να καταβάλλει αρκετή προσπάθεια για να κινηθεί, ενώ διακρίνεται και ο συμπρωταγωνιστής του Σεθ Ρόγκεν ο οποίος κοιτάζει το κινητό του.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, παρά τον τραυματισμό του ο ηθοποιός ήταν άψογα ντυμένος επιλέγοντας μία μπεζ καμπαρντίνα, λευκό πουκάμισο με πράσινη γραβάτα και ένα μπλε παντελόνι, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν οι διάσημες μπότες του.

Ο Αζίζ Ανσάρι κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία έχοντας γράψει το σενάριο και επίσης πρωταγωνιστεί.

Το καστ συμπληρώνουν ο Έβαν Σαφράν και η Κέκε Πάλμερ. Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Πάλμερ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της.

«Διασκεδάζω τόσο πολύ με αυτούς τους καταπληκτικούς τύπους στα γυρίσματα της ταινίας μας «Good Fortune» - είχαμε μια σκηνή στην πισίνα σήμερα που εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό πάρτι. Δουλεύοντας με τον Aζίζ πάντα κάτι συμβαίνει, αυθόρμητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Οπως αναφέρει το People, εκτός από την ταινία ο Ριβς ετοιμάζει το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «The Book of Elsewhere» σε συνεργασία με τον Βρετανό συγγραφέα Τσάινα Μίεβιλ.

Διαβάστε επίσης

«The Matrix»: Ο Κιάνου Ριβς δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον «Neo» - Oι σταρ που απέρριψαν το ρόλο

Ο Κιάνου Ριβς πήρε το μπάσο του - Έπαιξε σε συναυλία με τους Dogstar

Πώς ο Keanu Reeves κρατάει τη φόρμα του John Wick εδώ και 10 χρόνια;