SEX

Eσύ και το στήθος της: Οδηγίες... χρήσεως για να ανάψουν τα αίματα!

Eσύ και το στήθος της: Οδηγίες... χρήσεως για να ανάψουν τα αίματα!

Στην ταινία "Notting Hill", η Τζούλια Ρόμπερτς, απευθυνόμενη στον Hugh Grant, την επόμενη του σεξουαλικού μπερδεway τους, τον ρωτάει με αφέλεια αλλά και με γερές δόσεις επικριτικού τόνου στη φωνή της: "Τι εμμονή έχετε τελοσπάντων όλοι οι άντρες με το γυναικείο στήθος;". Ο Hugh Grant, τεχνιέντως, πετάει τη... μπάλα στην κερκίδα και αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση. Πολύ σωστή κίνηση. Γιατί σε αυτή την ερώτηση δεν υπάρχει αντικειμενική αντρική απάντηση. Μας αρέσει το γυναικείο στήθος, γιατί μας αρέσει. Τελεία. Ακολουθούν χρηστικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις και ξεκινήσεις από το στήθος της σωστά και ερεθιστικά, θα οδηγηθείς σε ένα υπέροχο κρεβάτι. Και δεν μιλάω για το αν είναι υπέρδιπλο...

(Aφού μιλάμε για γυναικεία στήθη, χρειαζόμαστε "έμπνευση" από οπτική επαφή με στήθη, οπότε πριν διαβάσεις παρακάτω, σε προκαλούμε να χαζέψεις εδώ τα 20 πιο λαχταριστά ζεύγη που συγκεντρώθηκαν ποτέ σε μια amateur βυζο-μπάνκα)

Το γυναικείο στήθος θέλει τα παιχνίδια του, θέλει τα δαγκωματάκια του, θέλει τα χάδια του και πάλι πίσω στις σεξομαλάξεις με τακτ, θέλει τα γλωσσογλυψίματά του, θέλει την προσήλωσή σου, θέλει από σένα να το κοιτάς με δέος και να το τιμάς σε όλο του το μεγαλείο κι όχι να το περνάς στο ντούκου με "business as usual" τσιμπήματα στις ρώγες της και σφαλιαρίσματα τύπου χαρντκορίλα τσόντα, γιατί στην τελική εσένα θα σου άρεσε να σου δίνει ξανάστροφες στο "εργαλείο" σου κατά συρροή;

Καλά ΟΚ, στο πλαίσιο μιας αχαλίνωτης, σεναριακής, role play βραδιάς, όπου πάτε χεράκι χεράκι (ή μήπως να πω σφαλιάρα-σφαλιάρα;) να εξερευνήσετε πιο S/M χαντακωμένες σκέψεις, ένστικτα και πλευρές του χαρακτήρα σας και να αλατοπιπερώσετε τη σχέση σας, τότε ναι, οι αναψοκοκκινισμένες ξανάστροφες στο στήθος της (ή αντιστρόφως -αν το κάνεις κέφι και αντέχεις- στο "εργαλείο" σου, είναι μέσα στο... μενού, αλλά μόνο σε ένα τέτοιο αλλοπαρμένο "μενού" της αφρενάριστης φαντασίας σας).

Πίσω στο θέμα μας, σε ΚΣ (που λέγαμε και στο σχολείο στη χημεία), σε Κανονικές Συνθήκες τα πράγματα είναι λίγο της λογικής "μια στο καρφί και μια στο πέταλο". Λίγο μαλάξεις, μετά απαλά χάδια, ενδιάμεσα λίγο δάγκωμα στις ρώγες της και πίσω στο παθιασμένο σούρσιμο των χειλιών σου πάνω στην επιφάνεια του μπούστου της. Έχεις δει στις σεξοκωμωδίες γκόμενες να λένε, ενώ τους κάνει ο άλλος στοματικό εκεί στα τάρταρα, "γράψε μου όλη την αλφαβήτα"; Ε, κάτι αντίστοιχο κι εδώ, αλλά με τη διαφορά ότι εδώ ας πούμε καλείσαι να γράψεις με τη γλώσσα σου αριθμούς με τους λατινικούς-ρωμαικούς χαρακτήρες! (μην φρικάρεις, πλακίτσα! Δράσε έτσι cool πάνω στο στήθος της, όπως τα είπαμε παραπάνω).

(Κάπου εδώ πάρε μια ανάσα, γιατί σε έχουμε φορτώσει με μπόλικο homework! Τσέκαρε εδώ το πως ξεχωρίζεις ένα ψεύτικο στήθος, μιας και στο πασπάτεμα, νυχτιάτικα, μπορεί και να σου τύχει κάνα τέτοιο. Δώρο και το οφθαλμόλουτρο εδώ που θα πατήσεις, με 20 ξώβυζες φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον)

Σημείο προσοχής: όταν, για παράδειγμα, δίνεις μικρά, σεξουαλέ, ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα -αλλά αθώα και χωρίς πόνο ή δυσάρεστη αίσθηση- δαγκωματάκια στς ρώγες της και τη βλέπεις να αρχίσει να σπαρταραέι, να βαριανασαίνει, το αχ-βαχ της να γίνεται πιο πνιχτό, οι ενστικτώδεις κινήσεις του κορμιού της να αντιδρούν θετικά σε κάθε σου επανάληψη, σε μια τέτοια περίπτωση -όπου ξεκάθαρα η μαντάμ έχει αρχίσει να φουντώνει γιατί έκανες σωστό "χτύσιμο" με την προαναφερόμενη μέθοδο "μια στο καρί και μια στο πέταλο"- πρέπει να μπουνίσεις τον εαυτό σου αν αποτραβηχτείς και πας από τις "βαμπιρέ δαγκωνιές" σου στις ρώγες σου, σε χαδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια του σπουδαίου στήθους της, που εδώ και ώρα του κάνεις τεμενάδες! "Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", για να μιλήσουμε στη γλώσσα μας, δηλαδή, αν δεις ότι αρχίζει και φουντώνει με αυτό που κάνεις, ό,τι κι αν κάνεις, απλά το εντείνεις, δεν του κατηφορίζεις το volume. Για να το καταλάβεις ίσως καλύτερα, είναι σαν να σου κάνει στοματικό, εσύ να είσαι έτοιμος να "μπουμπουνίσεις κανονιά" και επιτόπου να τραβηχτεί και να σου πει "αγάπη, θέλω λίγο αγκαλιά τώρα και μια ζεστή σοκολάτα". Ξενέρα; Μεγατόνων. Κάπως έτσι είναι και στην περίπτωση που της κόψεις στη μέση την ηδονή που προκύπτει από το "παίζω και μαθαίνω" σου στο μπούστο της. Και ξέρεις, οι γυναίκες με την ηδονή, κατά μεγάλο ποσοστό αν φάνε στιγμιαίως μια "υποβάθμιση ανατριχίλας" (βάζω ιδέες στον Οίκο Αξιολόγησης Standard & Poor's), θέλει κόντρα μανιβέλα για να ξανανάψει το "μοτόρι"!

Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, καλό είναι να αναφέρουμε προς τι ο όλος σαματάς με το γυναικείο στήθος και το πως να το κάνετε "πύραυλο" και κομμάτι της απογειωτικής σεξουαλικής σας ζωής: στην ευρύτερη επιφάνεια του στήθους μια γυναίκας, σκάει τεράστια πυκνότητα νευρομυϊκών συνάψεων η οποία και μετατρέπει την βυζοπεριοχή σε υπερευαίσθητο σημείο, το οποίο αντιδρά σε κάθε αλλαγή θερμοκρασίας και αγγίγματος.

Βέβαια, οι γκόμενες, ως αντιδραστικά όντα που είναι μια ζωή, για άλλη μια φορά πάνε κόντρα στη φύση τους, κι ενώ η πλειονότητα των γυναικών το κάνουν κέφι όλο μας το focus στην μπαλκονέ περιοχή τους με χουφτώματα και χαιδολογήματα, κάτι ταλαίπωρα στατιστικά βγάζουν ότι γύρω στο 40% των γυναικών δεν πολυγουστάρουν όλο αυτό το πασπάτεμα που τους κάνει ο γκόμενος και απορούν γιατί αντί να κατηφορίσουν σε άλλη "γειτονιά" να "πουν τα κάλαντα", κάθονται στον "πάνω μαχαλά" και φλομώνουν το στήθος τους στο κυριελέησον (και στο πιπίλισμα).

Τώρα, σαν βγεις στον πηγαιμό για τους "Δίδυμους Βύζους" της, έχε κατά νου ότι η πρώτη προσέγγιση, όσο τσόκαρο, τσόλι και "για πολλά γ*****α..." κι αν δείχνει ή είναι πραγματικά η γκόμενα που μόλις πέταξε μπροστά στα μάτια σου το σουτιέν της και σου σέρβιρε τα "φιλέτα" της, αυτό δεν έχει καμία σημασία, αν θες να ξεκινήσεις παίζοντας "μπάλα" στην πάνω περιοχή"της, δηλαδή μπούστο μεριά. Απαλή και διακριτική πρώτη προσέγγιση. Αυτό είναι νόμος. Και κοίτα να μην είναι παγοκύστες τα χέρια σου όταν θα πάνε να "κουμπώσουν" πάνω στις καμπύλες της. Ξαναλέω, ξέχνα αυτά τα περίεργα με τα απότομα και βίαια που έχεις σκανάρει από τις τσόντες! Ισχύουν, αλλά υπό προυποθέσεις, τα είπαμε παραπάνω. Αν οι τσόντες ήταν όντως βγαλμένες από τη ζωή, τότε, ενώ πηδούσες την κολλητή της γυναίκας σου και σε έπιανε η γυναίκα σου στα πράσα, δεν θα σου έβγαζε ποτέ καραμπίνα να στην μπουμπουνίξει, αντ' αυτού θα έβγαζε τα ρούχα της και θα έμπαινε κι αυτή στο παιχνίδι για τριολέ!

Στο διά ταύτα, το πας λάου-λάου, αγγιγματάκια, ανεπαίσθητο σούρσιμο των χειλιών σου πάνω στην επιφάνεια του στήθους της και πέρασμα πιο αργό και βασανιστικό από τις ρώγες της, παθιασμένα φιλιά στην κούρμπα του στήθους, κόντρα χάδια και ξανά-μανά ζουλήγματα και ψευτομαλάξεις. Που και που κάνα δυνατό χούφτωμα να το νιώσει. Τι στο διάολο άντρας είσαι! Χουφτώνουν ωρέ τα παλικάρια; (Χουφτώνουν και παραχουφτώνουν!).

Υπάρχει ένας άσος στο μανίκι, για ακόμη πιο εκρηκτικό σεξουαλικό ερεθισμό, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων και καλού δικού σου "παιχνιδιού", θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ένα εκπληκτικό "κρεβάτι". Η αρχή είναι το ήμισι του παντός. Και η εδώ περίπτωση δεν είναι πολύ μακριά... Για να ερεθίσεις γρήγορα και μεθοδικά τις ρώγες της, λίγο πιο πριν πάρε μια τζούρα καθαρού αλκοόλ (ουίσκι, βότκα, τζιν, ρούμι, οχι μην παραγγείλεις κοκτέιλ, άλλο είναι το θέμα μας, όχι το μαρτίνι). Πίνοντας μια καθαρή γουλιά αλκοόλ και στο καπάκι γλύγοντας-δαγκώνοντας τη ρώγα της κι ακόμη πιο στο καπάλι φυσώντας τις, την έχεις στείλει για πάστες την γκόμενα! Κι αυτό που σου λέω είναι καλό! Όχι δεν παέι για σοκολατίνες, αλλά μπουρλωτιάζει στην ευχαρίστηση. Με την οξύτητα του αλκοόλ στο στόμα σου, προσπάθησε να ρουφήξεις τις ρώγες της σαν να θες να βγάλεις τον αέρα μέσα από τα "μπαλόνια" της. Κάντο, και μετά το σεξ σας ρώτησέ τη τι ένιωσε όταν της το έκανες αυτό. Καλύτερα να στο περιγράψει η ίδια για να πάρεις όπως πρέπει το feedback της "τσαχπινιάς" που μόλις σου μετέφερε το Mensguide.gr.

(Τα γυναικεία στήθη δεν έχουν τελειωμό! Κάνε κλικ εδώ, στη φωτογραφία και στο βίντεο της γυμνόστηθης Kate Moss, της οποίας η ρώγα βγάζει μάτι!)