SEX

Η σέξι Emily Ratajkowski «ξαναχτυπά» από τη Σαντορίνη (photos)

Η σέξι Emily Ratajkowski «ξαναχτυπά» από τη Σαντορίνη (photos)

Δεν σταματά να… διαφημίζει τα κάλλη της, συνδυάζοντάς τα με αυτά της μαγευτικής Σαντορίνης, η Emily Ratajkowski.

Το σέξι μοντέλο βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές και σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο σέξι είναι.

Δεν διστάζει μάλιστα να φωτογραφηθεί ακόμα και ολόγυμνη με φόντο τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

Πρώτα ήταν η φωτογραφία με τα οπίσθιά της στην καλντέρα, μετά εκείνη που την απαθανάτιζε γυμνή σε ένα τζακούζι, τώρα η Emily σκέφτηκε να μας δείξει και το… πρόσωπό της!

Στην τελευταία της, έτσι, ανάρτηση στο Instagram ποζάρει νωχελικά φορώντας αυτή τη φορά το μπικίνι της, την ώρα που πίσω της διακρίνονται τα λευκά σπιτάκια του νησιού.

Τι καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας αφού οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω μεγάλων ιστοσελίδων, αλλά και για το… μπικίνι που φοράει και ανήκει στην αυστραλιανή μάρκα Amore & Sorvete. Στα social media της φίρμας μπορεί να βρει κανείς μάλιστα τις φωτογραφίες της Ratajkowski από τη Σαντορίνη...

Το Esquire φιλοξενεί άρθρο με τίτλο: «Μέρη που θα προτιμούσαμε να είμαστε - Στην Ελλάδα με την Emily Ratajkowski» γράφει το Esquire, συμπληρώνοντας: «Εκείνη είναι γυμνή σε μία σπηλιά στη Σαντορίνη και εμείς διαβάζουμε για τον Τραμπ!».

Δείτε τις φωτογραφίες στο γκάλερι

Σχετικές ειδήσεις