ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

MOBA event 2015 από την Media Markt με Heroes of the Storm

MOBA event 2015 από την Media Markt με Heroes of the Storm

Το νέο παιχνίδι της Blizzard, Heroes of the Storm είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι games στο απόλυτο φετινό MOBA event το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Media Markt, την πρωτοπόρο εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, και το gaming portal GameOver.gr.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Απριλίου, μετά τις 17:00, στο κατάστημα της Media Markt στη Λ. Συγγρού, τα πληκτρολόγια και τα mouses «πήραν φωτιά» με τους gamers να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο νέο MOBA παιχνίδι Heroes of the Storm της θρυλικής εταιρείας Blizzard.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν, κατόπιν κλήρωσης, πλούσια δώρα, όπως ποντίκια, σακίδια έως και μια τηλεόραση 42΄, ενώ σε όλους δόθηκαν battle keys για να απολαύσουν δωρεάν το παιχνίδι.

Επιπλέον, η Media Markt, θέλοντας να ικανοποιήσει εκείνους που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο κατάστημα, να παίξουν και να παρακολουθήσουν από κοντά το Heroes of the Storm, χρησιμοποίησε πρώτη τo πιο hot social media trend αυτής της περιόδου, τα apps “Periscope” & “Meerkat", μεταδίδοντας σε real time το event στο Twitter.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που ήρθε να επιστεγάσει την προσφορά της Media Markt είναι μόνο η αρχή μια νέας εποχής, η οποία θα περιλαμβάνει τη διοργάνωση gaming events στα πιο μοντέρνα και μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρικών. Σε αυτά θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι της Media Markt γνωρίζοντας από κοντά τους πιο hot τίτλους του gaming οι οποίοι διατίθενται και στους καταλόγους games του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας.