ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε πότε θα κυκλοφορήσoυν στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S7

Δείτε πότε θα κυκλοφορήσoυν στην Ελλάδα τα νέα Samsung Galaxy S7

Στις 11 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά να νέα smartphones της Samsung, Galaxy S7 και S7 Edge, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση των δύο «έξυπνων» κινητών.

Οι νέες συσκευές είναι μάλιστα ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία -από τις 22 Φεβρουαρίου- ενώ όσοι καταναλωτές επιλέξουν αυτή τη μέθοδο αγοράς των κινητών θα αποκτήσουν και τη μάσκα εικονικής πραγματικότητας Gear VR.

Τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα στην έκδοση των 32GB, σε χρώματα μαύρο, χρυσό και λευκό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, κ. 'Αρης Παρασκευόπουλος, τόνισε ότι η εταιρεία έχει διευρύνει την γκάμα των προϊόντων, του περιεχομένου και των υπηρεσιών της, ώστε να παρέχονται περισσότερες δυνατότητες και καλύτερες εμπειρίες μέσω του «οικοσυστήματος» Galaxy.

Ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα σχετικά με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Αναφερόμενος σε έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η Samsung το 2015 στην Ελλάδα, το 99% των νοικοκυριών έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα κινητό τηλέφωνο, με το 97% να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για να έχει πρόσβαση σε email, μηχανές αναζήτησης και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι, εκτός των άλλων, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει για κινητά τηλέφωνα στη χώρα μας με τη σταδιακή μετατροπή 12 επισκευαστικών κέντρων της Samsung σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών.

Ανάμεσα στις νέες υπηρεσίες θα περιλαμβάνονται η επίδειξη των προϊόντων και τεχνικών χαρακτηριστικών τους, η εξυπηρέτηση σχετικά με ρυθμίσεις των συσκευών και της συνδεσιμότητας, η μεταφορά δεδομένων καθώς και οι αναβαθμίσεις.

Σχετικές ειδήσεις