ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο Apple Watch: Οι χρήστες μπορούν να απαντούν ή να το κλείνουν με μια κίνηση των δαχτύλων τους

Νέο Apple Watch: Οι χρήστες μπορούν να απαντούν ή να το κλείνουν με μια κίνηση των δαχτύλων τους

Δεν έχουν τέλος οι πρωτοτυπίες της Apple

Η Apple ξεκίνησε την εκδήλωση παρουσίασης των νέων της προϊόντων με συναισθηματικές ιστορίες ανθρώπων των οποίων τις ζωές έσωσε το Apple Watch (είτε μέσω της παρακολούθησης καρδιακών παλμών είτε μέσω της λειτουργίας SOS Emergency) και στη συνέχεια αποκάλυψε το νέο Apple Watch Series 9.

Το ρολόι επόμενης γενιάς διαθέτει μια άνετη δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις και παύση ήχου με μια απλή κίνηση των δακτύλων του κατόχου του χωρίς καν να το αγγίξει στην οθόνη. Επίσης οι χρήστες μπορούν πλέον να απαντούν στις κλήσεις χωρίς να αγγίζουν τη συσκευή - απλώς κουνώντας τα δάχτυλά τους.

Μαζί με τη νέα συσκευή, η Apple ανακοίνωσε καινοτόμες λειτουργίες, όπως το Name Drop μεταξύ των συσκευών και τη δυνατότητα συγχρονισμού του ρολογιού σας με ένα Home Pod.

Στην νέα εκδοχή του, το Apple Watch 9 είναι εφοδιασμένο με chip κατασκευασμένο από την ίδια την Apple, στοιχείο που το καθιστά το πιο ισχυρό smartwatch που έχει κατασκευαστεί έως σήμερα. Το chip S9 διαθέτει 60% περισσότερους ημιαγωγούς και η κεντρική μονάδα ελέγχου του (CPU) είναι κατά 30% ταχύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Οι τιμές για τα Apple Watch

Στα 799 δολάρια φτάνει η τιμή για το Apple Watch Ultra, ενώ για το Apple Watch η τιμή ξεκινά από 399 δολάρια.