ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HTC Desire 601: ένα δυνατό Smartphone για όλους

HTC Desire 601: ένα δυνατό Smartphone για όλους

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους, ανακοίνωσε χτες την προσθήκη του HTC Desire 601 στη δημοφιλή της σειρά Smartphones που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία ακόμα και με συσκευές χαμηλότερης κατηγορίας τιμών.

Το HTC Desire 601 αλλάζει τα δεδομένα στη μεσαία κατηγορία των Smartphones, εισάγοντας ταχύτητες LTE και καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς-ναυαρχίδας One όπως το HTC ZoeTM με Video Highlights και το HTC BoomSound.

Το HTC Desire 601 ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν στην αναγνώριση του HTC One ως το καλύτερο τηλέφωνο στον κόσμο. Το HTC BlinkFeed, το HTC Zoe με Video Highlights και το HTC BoomSound το καθιστούν το πιο προηγμένο Smartphone μεσαίας κατηγορίας που διατίθεται στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Η κύρια κάμερα των 5 MP απαθανατίζει HTC Zoe, φωτογραφίες που ζωντανεύουν σε βίντεο διάρκειας τριών δευτερολέπτων. Οι εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας του HTC Zoe υποστηρίζουν προηγμένες λειτουργίες όπως Συνεχόμενες λήψεις, Πάντα χαμογελαστά και Διαγραφή αντικειμένου, για απίστευτα αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια.

Η λειτουργία Video Highlights οδηγεί την εμπειρία που προσφέρει η κάμερα σε νέα επίπεδα, δημιουργώντας κλιπάκια με τις σημαντικότερες στιγμές που κυριολεκτικά απολαμβάνεις στην οθόνη qHD 4,5'' του HTC Desire 601. Συνοδευόμενα από μια σειρά προκαθορισμένων μοτίβων για αναμνήσεις με μια πιο προσωπική πινελιά, αυτά τα εντυπωσιακά βίντεο-κολάζ των 30 δευτερολέπτων είναι πολύ εύκολα στη δημιουργία και μπορείς να τα μοιραστείς αμέσως με τους φίλους σου.
Επίσης , συνδυάζει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon™ 400 χρονισμένο στα 1,4 GHz και συνδεσιμότητα LTE για ταχύτατο streaming μουσικής και βίντεο HD χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Τα διπλά μπροστινά ηχεία του HTC BoomSound αλλάζουν τον τρόπο που απολαμβάνεις πολυμέσα με το κινητό σου και συνεργούν με τη μεγάλη οθόνη για να προσφέρουν μια οπτικοακουστική εμπειρία που κυριολεκτικά συναρπάζει. Προσφέροντας πιο πλούσιο, πιο ευκρινή ήχο, η ισχύς των ηχείων σού δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όπου κι αν είσαι εμπειρία ανάλογη με εκείνη ενός home theatre.