ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βρήκαμε το smartphone που θα σας «λύσει» τα χέρια

Βρήκαμε το smartphone που θα σας «λύσει» τα χέρια

Φανταστείτε, να υπήρχε ένα κινητό που θα σας έβγαζε από τη «δύσκολη» θέση, του να χρειάζεται να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να τραβήξετε μια καλή φωτογραφία και να μην απαιτεί τις γνώσεις ή τον εξοπλισμό ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Τώρα, σταματήστε να φαντάζεστε πως αυτό το σενάριο είναι ουτοπικό, καθώς υπάρχει ένα smartphone που κατάφερε να συνδυάσει τις εντυπωσιακές δυνατότητες μιας ακριβής επαγγελματικής κάμερας, με την κορυφαία λειτουργικότητα της φορητής σας συσκευής.

Με τη νέα προσέγγιση όσον αφορά στη χρήση των τεχνολογιών του αύριο, οι συσκευές της σειράς Huawei P20 Pro προκάλεσαν μια μικρή… επανάσταση ανάμεσα στα smartphones της αγοράς. Αυτό συμβαίνει διότι διαθέτουν κάτι, που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος να προσθέσει στη φορητή του συσκευή: Την τεχνητή νοημοσύνη. Προβλέποντας στιγμιαία τις ανάγκες σας, εσείς κάνετε απλά το «κλικ» και η τεχνητή νοημοσύνη συμπληρώνει τις γνώσεις. Τίποτα πια δεν είναι δύσκολο ή βαρετό και τα πάντα είναι απλά, εύκολα και ευχάριστα. Με το κορυφαίο εργαλείο που έχει προσθέσει η Huawei στις ρυθμίσεις της κάμερας της σειράς P20 Pro, μπορείτε άφοβα να αφήσετε τον εαυτό σας να δημιουργήσει την τέλεια φωτογραφία, πατώντας μόλις ένα κουμπί, ενώ η συσκευή σας με τη σειρά της αναγνωρίζει τη σκηνή που θέλετε να απαθανατίσετε, το κεντρικό σας θέμα αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού. Με άλλα λόγια, είναι οι πρώτες συσκευές που έρχονται να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στους επαγγελματίες φωτογράφους και τους ερασιτέχνες! Εξάλλου, η ποιότητα μιας φωτογραφίας δεν εξαρτάται μόνο από τα εργαλεία που διαθέτετε, αλλά και από την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει ένας φωτογράφος…

mesa h 1

Το παν είναι η άριστη φωτογραφία

Διότι, η πρωτοποριακή κάμερα των Huawei P20 Pro, ανεβάζει τα standards για όλα τα smartphones του κόσμου, δημιουργώντας την καλύτερη κάμερα που έχει υπάρξει σε smartphone μέχρι σήμερα.
Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες της Huawei και της συνεργασίας της με τη διαχρονική εταιρεία Leica, η πρωτοποριακή κάμερα των Huawei P20 Pro, ανεβάζει τα standards στον κόσμο των έξυπνων κινητών και δημιουργεί μια κάμερα που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία, ακόμα και στις πιο εξεζητημένες συνθήκες. Όταν λοιπόν, ένα συμβατικό smartphone κάνει «κόκκους» στις νυχτερινές λήψεις ή δεν εστιάζει σωστά στο θέμα του φωτογράφου, το Huawei P20 Pro διαθέτει ένα διάφραγμα μεγάλου εύρους για να χαρίσει στις φωτογραφίες σας ένα φυσικό εφέ θολώματος παρασκηνίου (το λεγόμενο «bokeh»), που υπό άλλες συνθήκες καταφέρνει να κάνει ένας επαγγελματίας φωτογράφος με τον τηλεφακό της SLR του. Η τεχνητή νοημοσύνη με τη σειρά της, σας καθοδηγεί ώστε να αποκτήσει η φωτογραφία σας ένα καλό κάδρο, ενώ παράλληλα σας εγγυάται πως καμία βιαστική σας κίνηση δεν θα καταστρέψει τη λήψη. Ποτέ ξανά οι φωτογραφίες από τις βραδινές σας βόλτες στα σοκάκια του νησιού δεν ήταν τόσο καθαρές, το φαγητό σας δεν έμοιαζε τόσο αξιοζήλευτο ή το ηλιοβασίλεμα τόσο ρομαντικό.

mesa h2

Μια Έξυπνη Γκαλερί για τις εικόνες σας

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Huawei P20 Pro όμως, δεν είναι τα εργαλεία που κάνουν τις φωτογραφίες σας εκπληκτικές αλλά η Έξυπνη Γκαλερί Εικόνων. Διότι μέσα από αυτή τη δυνατότητα του κινητού σας, η τεχνητή νοημοσύνη έχει την ευκαιρία να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει, να τις κατηγοριοποιεί και να τις αξιολογεί κατάλληλα. Έτσι, όταν θελήσετε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους που δεν βρίσκονταν εκεί, δεν χρειάζεται να διαλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, αρκεί απλά να ανοίξετε την γκαλερί του κινητού σας!

mesa h3

Ένα πραγματικά «γρήγορο» τηλέφωνο

Παράλληλα με τις αναβαθμίσεις που έκαναν στην κάμερα του Huawei P20 Pro, οι μηχανικοί της Huawei έλυσαν ακόμη ένα πρόβλημα που συμβαίνει ακόμη και στα ταχύτερα smartphones. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί η εταιρεία, το κινητό συγκεντρώνει όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για το ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί περισσότερο ο χρήστης και τι κάνει με αυτές. Έτσι, αναγνωρίζει υπηρεσίες και εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται και τις κλείνει, κάνοντας το τηλέφωνο να λειτουργεί γρηγορότερα. Όταν όλα τα υπόλοιπα κινητά γίνονται ολοένα και πιο αργά, το Huawei P20 Pro παραμένει εξίσου γρήγορο με την πρώτη μέρα λειτουργίας του!

mesa h4

Με αυτό το smartphone στο χέρι λοιπόν, δεν θα έχετε απλώς ένα εξελιγμένο κινητό, αλλά θα είστε εφοδιασμένοι με μια κάμερα ικανή να σας χαρίσει αστείρευτες δυνατότητες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Διότι αυτό που έχει σημασία, είναι να καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε όλα τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις σας, έχοντας τα skills ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Το HUAWEI P20 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε Twilight, Black και Midnight Blue αποχρώσεις (τελική τιμή 879 ευρώ).