TRAVEL

Αυτό το Πάσχα δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να… αποδράσεις!

Αυτό το Πάσχα δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να… αποδράσεις!

Το Πάσχα πλησιάζει κι εσύ θέλεις να αποδράσεις με κάποιο τρόπο από την καθημερινότητα αλλά θέλεις να αποφύγεις την κίνηση στους δρόμους και την ταλαιπωρία. Τα καλά νέα είναι πως έχεις τη δυνατότητα, τα καλύτερα νέα είναι πως εμείς σου έχουμε τη λύση.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τρεις μέρες στο 4 αστέρων Mare Nostrum Hotel Thalasso του Ομίλου XENOTEL, στη Βραυρώνα Αττικής μόνο με 249 ευρώ (από 498 ευρώ -έκπτωση 50%)!

Ειδικότερα, σε αυτή την τιμή μπορείς να απολαύσεις τρεις ημέρες (δύο διανυκτερεύσεις και για τα δύο άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών με ημιδιατροφή, πρωινό και βραδινό σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο. Επιπλέον, θα απολαύσετε το αναστάσιμο γεύμα (με τη συνοδεία ποτών), ενώ ανήμερα του Πάσχα θα προσφερθεί παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με πλούσιο εορταστικό γεύμα και ζωντανή μουσική!

Και επειδή το σώμα ξεκουράζεται με την άσκηση, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις χρήση του Thalasso Center με πισίνα, Hamam, Sauna και γυμναστήριο! Και εάν έχεις μαζί σου και το παιδί, μάθε πως όσο θα απολαμβάνεις τις υπηρεσίες του Thalasso Center, για τους μικρούς φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση και προβολή παιδικών ταινιών!

Τόσο κοντά και όμως θα αισθανθείς ότι ταξίδεψες, αφού οι εικόνες και οι παραστάσεις θα είναι μοναδικές. Τόλμησέ το! Πρόλαβε την προσφορά! Αύριο λήγει!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα βουνό και ημιδιατροφή
Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με ημιδιατροφή
Πρωινό σε μπουφέ
Βραδινό σε μπουφέ
Ποτά (κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) στο αναστάσιμο και το πασχαλινό γεύμα
Μ. Παρασκευή δείπνο σε νηστίσιμο μπουφέ
Μ. Σάββατο αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και πλούσιος εορταστικός μπουφές με ζωντανή μουσική
Μια χρήση κατά άτομο του Thalasso Center με πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο (επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 18 ετών) για το σύνολο της διαμονής για όσους πραγματοποιήσουν δύο διανυκτερεύσεις.
Για όσους πραγματοποιήσουν τρεις διανυκτερεύσεις παρέχεται καθημερινά μια χρήση κατά άτομο του Thalasso Center με πισίνα, Hamam, Sauna και Γυμναστήριο (επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 18 ετών)
Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση και προβολή παιδικών ταινιών
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 130 ευρώ με ημιδιατροφή
Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα με επιπλέον 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση.