TRAVEL

Το πιο διάσημο bar-restaurant στον κόσμο... ήρθε στη Σαντορίνη!!!

Το πιο διάσημο bar-restaurant στον κόσμο... ήρθε στη Σαντορίνη!!!

Το πιο διάσημο bar-restaurant στον κόσμο, το Buddha-Bar Beach, βρήκε την ιδανική του θέση στον πιο διάσημο νησιωτικό προορισμό του κόσμου, στη Σαντορίνη!!!

Με φόντο το υπέροχο, μοναδικό ,απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τις πιο ονομαστές chill- ethnic μουσικές, το Buddha- Bar Beach, γίνεται κομμάτι του “La Maltese Estate”-boutique hotel, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης περιμένοντας να υποδεχθεί για την απόλυτη εμπειρία αισθήσεων, από τα μέσα Μαΐου ,τους λάτρεις των ιδιαίτερων γαστριμαργικών γεύσεων, εξαιρετικών κοκτέιλ και ψαγμένης μουσικής.

Η απαράμιλλη ομορφιάς Καλδέρα, που μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής αποκτά ένα ακόμα στολίδι υψηλής αισθητικής το οποίο θα τιμήσουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα ονόματα του Buddha- Bar, αυτά ,που τόσα χρόνια παγκοσμίως του έχουν προσδώσει την αίγλη του. Στη Σαντορίνη αναμένονται ο διάσημος dj Ravin, oπαγκοσμίου φήμης Japanese chef Shigeki, ο επίσης διάσημος mixologist bar chef MatthiasGiroud, κ.α.

Η Σαντορίνη, το νησί των μοναδικών συγκινήσεων συναντά τη VIP εμπειρία του διάσημου ατμοσφαιρικού Buddha-Bar.
Το ταξίδι των γεύσεων και των αισθήσεων θα ξεκινά από νωρίς το μεσημέρι με τον επισκέπτη να απολαμβάνει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με "πινελιές" ασιατικών γεύσεων με το ανάλογο ποτό, που πάντα φέρει την υπογραφεί Buddha-Bar. Η εμπειρία συνεχίζεται στη διάρκεια του πιο ξακουστού ηλιοβασιλέματος με signature κοκτέιλ που θα συνοδεύονται με tapasian bites. Καθώς το φως της ημέρας δίνει τη θέση του , το σκηνικό αλλάζει και απολαμβάνουμε το Buddha-Bar με υπέροχα πιάτα ασιατικής κουζίνας έτσι όπως τα έχουν φανταστεί και δημιουργήσει οι διάσημοι σεφ του .O resident d.j Mario θα χρωματίζει μουσικά την ατμόσφαιρα με τη χαρακτηριστική μουσική των Buddha -Bar, συμπληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία Buddha- Bar Beach στη Σαντορίνη.

Το καινούργιο απόκτημα της αλυσίδας των Buddha- Bar, το Buddha-Bar Beach Santorini, συμπληρώνει το La Maltese Estate, που αποπνέει την αίσθηση του κύρους και της πολυτέλειας. Ένα φινετσάτο boutique ξενοδοχείο, που αποτελεί ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη και στις Κυκλάδες γενικότερα, ιδανικό για όσους αναζητούν μια διαμονή πολλών αστέρων. Άλλωστε οι επισκέπτες από την πρώτη κιόλας ματιά ανακαλύπτουν έναν κόσμο λεπτότητας, πολυτέλειας, άνεσης με θέα το απόλυτο μπλε, του Αιγαίου.
Ραντεβού λοιπόν στο La Maltese Estate στη Σαντορίνη και στο Buddha- Bar Beach για αξέχαστες ατμοσφαιρικές καλοκαιρινές στιγμές.