ΖΩΔΙΑ

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 19/08: Ένα έγγραφο μπορεί να αλλάξει τα… πάντα!

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 19/08: Ένα έγγραφο μπορεί να αλλάξει τα… πάντα!
Σκέψου πολύ πριν κάνεις την κίνησή σου.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμος: Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να σε «προξενέψουν» με ένα πρόσωπο που ναι μεν το εγκρίνει η οικογένεια ή ο στενός κύκλος σου, ίσως όμως να βρεθείς κι από μόνος/η σου σε μια φάση που θα θες να ζήσεις μια ερωτική ζωή οικογενειακού τύπου

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου και σε ωθεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για μια οικογενειακή παράδοση που πρέπει να συνεχιστεί, είτε για θέματα οικείων που «πονάνε». Κατά τα άλλα βέβαια, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου και να φτιάξεις την «φωλιά» σου. Παράλληλα βέβαια, με τη χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να έρθουν κάποια άσχημα μαντάτα για έναν γνωστό ή συγγενή σου, ενώ ένα μέσον που χρησιμοποιείς φαίνεται να φτάνει στο τέλος του… βίου του! Επιπλέον ένα έγγραφο μπορεί να αλλάξει τα… πάντα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/08

Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να σε «προξενέψουν» με ένα πρόσωπο που ναι μεν το εγκρίνει η οικογένεια ή ο στενός κύκλος σου, ίσως όμως να βρεθείς κι από μόνος/η σου σε μια φάση που θα θες να ζήσεις μια ερωτική ζωή οικογενειακού τύπου. Το κατά πόσον θα… αντέξεις βέβαια για πολύ σε ένα τέτοιο καθεστώς είναι ένα κρίσιμο ερώτημα κι επειδή το ταίρι σου μπορεί να είναι μια «ευαίσθητη ψυχή», σκέψου πολύ πριν κάνεις την κίνησή σου.