ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού

Εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού
Δίμηνη εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, αναλαμβάνει από σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η έγκριτη ομογενειακή...

Δίμηνη εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, αναλαμβάνει από σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η έγκριτη ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης, «Greek News», απευθύνοντας κάλεσμα σε ομογενείς και φιλέλληνες, αλλά και τους φίλους τους, να επισκεφθούν το καλοκαίρι την Ελλάδα. Η εκστρατεία καλύπτει, πέραν της έντυπης δίγλωσσης έκδοσης, και την ηλεκτρονική της (www.greeknewsonline.com ). Το μήνυμα σαφέστατο: «Αγαπούμε την Ελλάδα-Βοηθούμε την Ελλάδα: Φέτος το Καλοκαίρι πάρε μαζί σου στην Ελλάδα τους Αμερικανούς φίλους σου, δείξε τους την Ελλάδα που αγαπάς, τον τόπο που γεννήθηκες».

«Τα μηνύματα της εκστρατείας της Greek News στοχεύουν, αφενός, να δώσουν στη γενέτειρα οικονομική ανάσα, ενώ αποτελούν και μία επίδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, στη δύσκολη αυτή ώρα, να νιώσει πως δεν είναι μόνος.», τονίζει-μεταξύ άλλων-στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Νέα Υόρκη, ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας, δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης.

Σημειώνεται, ότι η «Greek News» ήταν πέρυσι το πρώτο ελληνικό μέσο στο κόσμο που ξεκίνησε την εκστρατεία «Πάμε Ελλάδα», μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα αρνητικό για την γενέτειρα διεθνές κλίμα, όπου η ασφάλεια των επισκεπτών αμφισβητείτο. Το μήνυμα αναπαράχθηκε από 1.500 ελληνόφωνα μέσα και διαδικτυακούς τόπους και 150 ξενόγλωσσους.

«Τώρα είναι η ώρα των έργων και πρέπει να αρθούμε ενώπιον των ιστορικών μας ευθυνών προς τη γενέτειρα. Τα λόγια και η κριτική μπορούν να περιμένουν. Ας πράξουμε όλοι το καθήκον μας», καταλήγει ο ομογενής δημοσιογράφος.

Στη διάρκεια της δίμηνης εκστρατείας, η «Greek News» θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις και μηνύματα πολλών προσωπικοτήτων, Ελλήνων, Αμερικανών και Ομογενών, αλλά και απλών πολιτών.

Στη φετινή εκστρατεία η «Greek News» έχει την ηθική συμπαράσταση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου του ΕΟΤ, Νίκου Κανελλόπουλου, του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Βασίλη Κασκαρέλη, του προέδρου του ΣΑΕ Στέφανου Ταμβάκη και του Συντονιστή του ΣΑΕ στις ΗΠΑ, Θεόδωρου Σπυρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr