ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορία που συγκλονίζει:11χρονη έμεινε έγκυος από τον αδερφό της

Ιστορία που συγκλονίζει:11χρονη έμεινε έγκυος από τον αδερφό της

Η νεαρή της φωτογραφίας έγινε η μικρότερη μαμά της Βρετανίας, όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία μόλις 11 ετών!...

Η Τρέσα Μίντλετον (Tressa Middleton) από το Bathgate του West Lothian, αναγκάστηκε να δώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο για υιοθεσία δύο χρόνια μετά τη γέννηση του. Στην απόφαση αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι το μωρό αυτό προέκυψε ύστερα από το βιασμό της μικρής από τον ίδιο της τον αδερφό!

Τα επόμενα χρόνια η Τρέσα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς παράτησε το σχολείο και άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η 18χρονη σήμερα Τρέσα περιμένει το δεύτερο παιδί της, δηλώνει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, είναι "καθαρή" και έτοιμη να μεγαλώσει το μωρό της.

Έχει σχέση με τον 25χρονο Ντάρεν, με τον οποίο συγκατοικεί, ενώ σε επτά μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Closer δήλωσε: "Δεν ήθελα να μου πάρουν την κόρη μου, αλλά ήμουν πάρα πολύ μικρή για να γίνω μαμά. Τώρα νιώθω έτοιμη. Αυτό το μωρό δε θα "αντικαταστήσει" την κόρη μου, αλλά έχω μια δεύτερη ευκαιρία".

Το 2005 είχε ανακαλύψει ότι είχε μείνει έγκυος για πρώτη φορά και τότε είχε ισχυριστεί ότι πατέρας του μωρού ήταν ένα αγόρι από τη γειτονιά της, κι αυτό για να προστατεύσει τη μητέρα της.

Μετά τη γέννα άρχισε να πίνει και να κάνει χρήση ναρκωτικών, παρότι την παρακολουθούσαν κοινωνικοί λειτουργοί. Όταν έγινε 14 ετών αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό... ότι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της ήταν ο 16χρονος αδερφός της Τζέισον (Jason).

Η οικογένειά της διαλύθηκε μετά από αυτό και η Τρέσα αναγκάστηκε να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας. Το 2009 ο αδερφός της Τζέισον Μίντλετον καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων.

"Θα έδινα και τη ζωή μου για την κόρη μου, αλλά ήταν περίεργο. Υπήρχαν στιγμές που την κοιτούσα και έβλεπα στο πρόσωπό της τον αδερφό μου. Ήταν δύσκολο. Την αγαπούσα όμως με όλη μου την καρδιά" πρόσθεσε η Τρέσα.