ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: Δολοφόνησαν το παιδί τους και έκαναν σεξ δίπλα στο πτώμα του

ΦΡΙΚΗ: Δολοφόνησαν το παιδί τους και έκαναν σεξ δίπλα στο πτώμα του

Βίωσε έναν ανείπωτο εφιάλτη για 13 μήνες και εν τέλει δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους γονείς-τέρατα πριν προλάβει να κλείσει τα 5 του έτη.

Ο μικρός Ντάνιελ Πέλκα από τη Μεγάλη Βρετανία υπέστη φρικτά βασανιστήρια για περισσότερο από ένα χρόνο από την ίδια του την μητέρα και τον πατριό του.

Η 27χρονη και ο 34χρονος σύντροφός της, αμφότεροι πολωνικής καταγωγής, ξυλοκοπούσαν βάναυσα τον μικρό, τον κακοποιούσαν με κάθε τρόπο, τον κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα πολύ μικρό χώρο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο ντουλάπι παρά δωμάτιο και του στερούσαν την τροφή για μεγάλα διαστήματα.

Με μελανιές και μαυρισμένο μάτι, ο Ντάνιελ πήγαινε στο σχολείο λιμοκτονώντας και αναγκαζόταν να κλέβει λίγο φαγητό από τους συμμαθητές του ή έψαχνε απελπισμένος για υπολείμματα τροφών στους κάδους σκουπιδιών του σχολείου.

Μητέρα και πατριός τον υποχρέωναν να καταναλώνει αλάτι για να κάνει εμετό όταν τον έπιαναν να έχει κλέψει φαγητό, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα τραφεί.

Η δικαστής πιστεύει ότι στις 3 Μαρτίου του 2012, την ημέρα δολοφονίας του Ντάνιελ, η 27χρονη και ο 34χρονος χτύπησαν τον μικρό δυνατά στο κεφάλι και τον άφησαν να πεθάνει μόνος του, ενώ δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να κάνουν σεξ την ώρα που το παιδί κείτονταν αναίσθητο.

Μάλιστα περίμεναν περισσότερες από 30 ώρες μέχρι να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν ήταν δηλαδή πολύ αργά.

Τα τέρατα, μητέρα και πατριός, που έλεγαν κατ' επανάληψη ψέματα σε δασκάλους και αρμόδιες υπηρεσίες για να καλύψουν την ειδεχθή τους δράση και δεν έδειξαν ίχνος μεταμέλειας, καταδικάστηκαν σε ισόβια.