ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήτρια 11 χρονών επιστρέφει στο σχολείο ως…αγόρι (pics)

Μαθήτρια 11 χρονών επιστρέφει στο σχολείο ως…αγόρι (pics)

Η επιστροφή στο σχολείο θα είναι φέτος για τον 11χρονο Wren Kauffman πραγματικά διαφορετική και αυτό επειδή θα είναι η πρώτη φορά που οι συμμαθητές του θα τον δουν ως αγόρι.

Ο 11χρονος από τον Καναδά γεννήθηκε κορίτσι και χάρη στην υποστήριξη της οικογένειάς του είναι πια στα 11 του έτοιμος να αρχίσει ξανά τη ζωή του από την αρχή ως μέλος του φύλου που ο ίδιος πιστεύει πως θα έπρεπε να έχει γεννηθεί.

Οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές του είναι ενήμεροι για την αλλαγή του και ο ίδιος είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια των αγοριών στο σχολείο του στο Edmonton.

Παρότι ο Wren- που γεννήθηκε Wrenna- γνώριζε από πολύ μικρός τη διαφορετικότητά του, οι γονείς του χρειάστηκαν περισσότερο καιρό από τον ίδιο να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους δεν ήταν απλά ένα αγοροκόριτσο.

«Είναι σαν να είσαι παγιδευμένος στο σώμα κάποιου άλλου στο οποίο δεν θέλεις να βρίσκεσαι», δήλωσε ο 11χρονος.
Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, έξι στους χίλιους μαθητές νιώθουν πως ανήκουν σε άλλο φύλο από αυτό που είναι το σώμα τους και το τμήμα του Wells δέχεται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα τηλεφωνήματα ή μηνύματα γονιών και σχολείων που ζητούν βοήθεια.

Στην περίπτωση του Wren συστήθηκε η χορήγηση ενέσεων ώστε να καθυστερήσει η ήβη μέχρι τα 16 του, ώστε τότε να αποφασίσει εάν θέλει να υποβληθεί σε θεραπεία με ανδρικές ορμόνες και τελικά σε επέμβαση αλλαγής φύλου, όταν γίνει 18.