ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Δείτε τι έκανε στον φίλο της όταν έμαθε ότι την απάτησε!

Βίντεο: Δείτε τι έκανε στον φίλο της όταν έμαθε ότι την απάτησε!

Μία 20χρονη Κινέζα άρχισε να χαστουκίζει στη μέση του δρόμου τον φίλο της επειδή την απάτησε! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα στο Χόνγκ Κόνγκ και οι περαστικοί παρακολουθούσαν αιφνιδιασμένοι την περίεργη σκηνή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τσένγκ εξοργίστηκε λόγω του ότι ο 23χρονος Τσούι κάλεσε μία κοπέλα στο διαμέρισμα του ενώ είχε ραντεβού με αυτήν.

Τον κατέβασε στο δρόμο, τον γονάτισε και άρχισε να τον χαστουκίζει ουρλιάζοντας «με απάτησες!» ενώ βρισκόταν ακριβώς δίπλα και το «μήλον της έριδος», η κοπέλα που κάλεσε στο διαμέρισμα ο Τσούι. Ταυτόχρονα η Τσένγκ προκαλούσε την άλλη κοπέλα και της φώναζε να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Παρόλο που ο Τσούι έλεγε στην 20χρονη «άσε με να σου μιλήσω πριν με χτυπήσεις» η Τσενγκ συνέχισε να τον χτυπά.

Κάποιοι περαστικοί θέλησαν να παρέμβουν και να σταματήσουν την φιλονικία αλλά η 20χρονη τους φώναζε «δεν είναι δικιά σας δουλειά!». Οι περισσότεροι που έβλεπαν το περιστατικό πήραν το μέρος του Τσούι και μία γυναίκα είπε χαρακτηριστικά: « Σήκω όρθιος και παράτα αυτή την άσχημη κοπέλα, σου αξίζει κάτι καλύτερο».

Πάντως, δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να βιντεοσκοπούν το απίστευτο γεγονός και στη συνέχεια κάποιος το ανέβασε στο YouTube.

Αργότερα η Τσένγκ συνελήφθη και ο Τσούι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.