ΚΟΣΜΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Σουμάχερ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Σουμάχερ

Τα τελευταία νέα για την υγεία του πρώην πιλότου της Formula 1.


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις την Κυριακή. Ο βετεράνος πιλότος δίνει μάχη για τη ζωή του και τα 24ωρα που περνούν είναι κρίσιμα.

Σήμερα αναμένεται νέα ανακοίνωση των γιατρών για την πορεία της υγείας του και όλοι περιμένουν να ακούσουν ένα ευχάριστο νέο. Αυτή τη στιγμή ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ήδη υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποια βελτίωση.

29aa04fc27482f764480ce46d84fa31a XL

Το μήνυμα της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έστειλε το δικό της μήνυμα για την περιπέτεια που περνάει ο Γερμανός πιλότος, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα στο σχετικό μήνυμα αναφέρεται: "Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρέχουν στον Μίκαελ. Γνωρίζουμε πως κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον βοηθήσουν. Επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του και έχει στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση. Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας, όπως και τον φίλων μας. Θα θέλαμε να τα ευχαριστήσουμε κι αυτά για τη βοήθειά τους".

Διαβάστε επίσης:

Ώρες αγωνίας για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Σε επείγουσα νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ

Τραγική ειρωνεία για τον Μίκαελ Σουμάχερ