ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ-Βροχή από σφαίρες στην Τουρκία-Νεκρή μία γυναίκα

ΣΟΚ-Βροχή από σφαίρες στην Τουρκία-Νεκρή μία γυναίκα

Ένοπλη επίθεση δέχτηκε γυναίκα που περπατούσε στο Μπαγτζιλάρ της Τουρκίας μαζί με τον φίλο της. Στο περιστατικό η γυναίκα πέθανε ενώ ο φίλος της τραυματίστηκε βαριά.

Η δολοφονία έγινε στις 08:00 σε παράπλευρο δρόμο του Μπαγτζιλάρ- İSTOÇ. Η 45 ετών περιστασιακή καθαρίστρια Σενγκιούλ Ουνλουγιαλά κατευθυνόταν προς την επιχείρηση που καθάριζε. Δίπλα της ήταν ο εργαζόμενος σε αυτή την επιχείρηση Ονούρ Καραντεμίρ, όπως διαβάζουμε στα τουρκικά νέα.

Την ώρα που πλησίαζαν στον İSTOÇ, δέχτηκαν βροχή από σφαίρες από άγνωστο άτομο ή άτομα. Οι δράστες διέφυγαν, ενώ στο σημείο του περιστατικού κατέφθασαν διασώστες και αστυνομικοί που τους βρήκαν τα θύματα μέσα στα αίματα. Ο Καραντεμίρ με σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματος του μεταφέρθηκε σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ η παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών Σενγκιούλ Ουνλουγιαλά, πέθανε επιτόπου από σφαίρα που την πέτυχε στο κεφάλι. Αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τους άδειους κάλυκες στον χώρο και έκαναν έρευνα για στοιχεία. Διευρυμένη έρευνα διατάχθηκε για το περιστατικό, ενώ ερευνάται σοβαρά η πιθανότητα η επίθεση να διαπράχθηκε από τον σύζυγο της Ουνλουγιαλά.

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ στην Τουρκία: Στα 12 της παντρεύτηκε και στα 14 της βρέθηκε νεκρή!