ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα με τον σύντροφό της κακοποίησαν μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι

Μητέρα με τον σύντροφό της κακοποίησαν μέχρι θανάτου 3χρονο κοριτσάκι

Σοκάρει άλλη μία υπόθεση δολοφονίας ανηλίκου παιδιού από την μητέρα του. Ένα κοριτσάκι βρέθηκε χθες νεκρό στην Καλιφόρνια, μετά από σεξουαλική κακοποίηση από την μητέρα και τον σύντροφό της.

Πρόκειται για την 26 χρονη Σάρα Κρούγκερ που μαζί με τον 26χρονο φίλο της Ράιαν Σκοτ Γουόρνερ κακοποίησαν σεξουαλικά το 3χρονο κοριτσάκι και στη συνέχεια το έδειραν μέχρι θανάτου. Το τραγικό γεγονός έχει αναστατώσει την Καλοφόρνια, αφού η μητέρα της, υπερηφανευόταν για εκείνη τόσο, που είχε αναρτήσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, status που έγραφε πόσο υπερήφανη ήταν για την μικρή! «Είναι ο κόσμος μου. Είμαι μία υπερήφανη μαμά ενός όμορφου και έξυπνου κοριτσιού», σχολίαζε στο fb με φωτογραφίες της κόρης της. Τι κρίμα…

mother1

Καυγάδες

Μαρτυρίες των γειτόνων σε αμερικάνικα ΜΜΕ, είπαν πως συχνά ακούγονταν φωνές . Η αστυνομία μάλιστα είχε κληθεί από τους γείτονες μία εβδομάδα πριν τον θάνατο της μικρής, καθώς ακούγονταν φωνές και τσακωμοί. Επιπλέον, υπήρχαν πολλές υπόνοιες πως το ζευγάρι ήταν εμπλεκόμενο στο παρελθόν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο βιολογικός πατέρας της Κείλι είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα της περιοχής.

Το ζευγάρι σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τους επιβληθεί ποινή θανάτου, καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.