ΚΟΣΜΟΣ

Κρυφή σχέση Ομπάμα-Μπιγιονσέ: Τι απαντά η Washington Post;

Κρυφή σχέση Ομπάμα-Μπιγιονσέ: Τι απαντά η Washington Post;

Η Washington Post δεν παίζει τα παιχνίδια του Πασκάλ Ροστέν. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια η αμερικανική εφημερίδα.

Ο Γάλλος παπαράτσι φερόταν να είναι στα πρόθυρα να αποκαλύψει και αποδείξει με φωτογραφικό υλικό... στενές επαφές του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και μάλιστα με την διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για κρυφή σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ, η οποία τυγχάνει, πάντως, οικογενειακή φίλη του πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ.

Ο Πασκάλ Ροστέν μιλούσε τη Δευτέρα για "κάτι φοβερό που θα συμβεί στις ΗΠΑ" και που "θα μιλάει γι' αυτό την Τρίτη όλος ο κόσμος".

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, μέσω του ιστότοπου poynter.org, ο οποίος ανήκει στη σχολή δημοσιογραφίας Poynter Institute, στις ΗΠΑ, η εφημερίδα Washington Post διέψευσε τους ισχυρισμούς του φωτογράφου για τον υποτιθέμενο δεσμό του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Ο Ροστέν ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί έχουν αντιληφθεί τα σύννεφα που έχουν πυκνώσει στη σχέση του προεδρικού ζεύγους και υποστήριξε ότι αυτή η αποκάλυψη θα ερχόταν "την κατάλληλη στιγμή".

Όμως, μέσω ενός e-mail του εκπροσώπου της εφημερίδας, Κρις Κοράτι προς τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού, αλλά και του συγκεκριμένου θέματος χαρακτηρίστηκε ως γεγονός "απολύτως αναληθές", "παγώνοντας" προς το παρόν τις αποκαλύψεις.

Ωστόσο, υπάρχει φημολογία ότι ο Γάλλος φωτογράφος θα στραφεί σε άλλο Μέσο ενημέρωσης.