ΚΟΣΜΟΣ

Φοβάται για την ζωή της η Αθηνά Ωνάση!

Φοβάται για την ζωή της η Αθηνά Ωνάση!
Για την ίδια της τη ζωή φοβάται η Αθηνά Ωνάση. Μετά και την ξαφνική αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Αλβάρο Ντε Μιράντα, Σιμπέλ Ντόρσα, οι..

Για την ίδια της τη ζωή φοβάται η Αθηνά Ωνάση. Μετά και την ξαφνική αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Αλβάρο Ντε Μιράντα, Σιμπέλ Ντόρσα, οι φόβοι της για οργανωμένο σχέδιο απαγωγής της, ή ακόμα και δολοφονίας της έχουν ενταθεί.


Η Αθηνά Ωνάση επέλεξε να μείνει μόνιμα στη Βραζιλία, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, καθώς ήθελε να ξεφύγει από την Ευρώπη και τους πολλαπλούς κινδύνους που έκρυβε αυτή, αλλά και να ακολουθήσει τον σύζυγό της.


Τον τελευταίο καιρό όμως αισθάνεται ανασφαλής και σε κίνδυνο και αυτό που φοβάται περισσότερο, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, είναι η απαγωγή για λύτρα. Έτσι, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πήρε την απόφαση να αλλάξει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της προσωπικής της ασφάλειας.


Οι νέοι bodyguards της χρυσής κληρονόμου είναι μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων σωματοφυλάκων, όλοι τους Ευρωπαίοι και χρυσοπληρωμένοι και δεν φεύγουν από το πλευρό της ούτε λεπτό. Η Αθηνά Ωνάση πληρώνει τους σωματοφύλακες της αδρά και δεν τους αποχωρίζεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Οι φόβοι της δεν είναι μόνο ότι μπορούν να απαγάγουν την ίδια, αλλά και μέλη της οικογένειας της.


Τώρα μάλιστα που η πρώην γυναίκα του Αλβάρο αυτοκτόνησε με τόσο τραγικό τρόπο, το βάρος της ανατροφής των δύο παιδιών του Βραζιλιάνου πέφτει αποκλειστικά σε εκείνη.

Πηγή: gossip-tv.gr