ΚΟΣΜΟΣ

Ο καρκινοπαθής που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους! (vid+phs)

Ο καρκινοπαθής που ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους! (vid+phs)

Εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έχουν εμπνεύσει οι δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ενός 19 ετών καρκινοπαθούς από το Λονδίνο, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του, αλλά και να μιλήσει μπροστά σε 4.000 κόσμο στο στάδιο «02 Arena».

Ο Stephen Sutton αποχαιρέτησε τους «φίλους» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο υποστήριξε πως μπορεί να μην έχει ιδέα πόσο καιρό θα ζήσει ακόμα, ωστόσο δεν μετρά τη ζωή με το χρόνο, αλλά με ό,τι έχει πετύχει ο καθένας.

«Έχω μάθει να είμαι όσο το δυνατόν πιο θετικός. Έχω διαπιστώσει ότι μια θετική στάση οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Έχω μάθει να μην αισθάνομαι λύπη για τον εαυτό μου, όπως και κανένας από εσάς δεν πρέπει να αισθάνεται λύπη για μένα» τόνισε ο γενναίος έφηβος.

Και μπορεί ο Stephen - ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου σε ηλικία 15 ετών - να πόσταρε την Τετάρτη: «It’s a final thumbs up from me», έπειτα από κατάρρευση του πνεύμονά του, ωστόσο βίωσε απροσδόκητη και σταθερή ανάκαμψη.

Ο ίδιος ανέφερε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και παλεύει μέρα με τη μέρα, ενώ η εκστρατεία που ξεκίνησε έχει ήδη συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο λίρες για το ίδρυμα Teenage Cancer Trust, που ήταν και ο στόχος του μετά τον αρχικό των 10.000!

Πλέον έχει ξεκινήσει μια άλλη εκστρατεία με επικεφαλής τον κωμικό Jason Manford, ο οποίος θα προσπαθήσει να μαζέψει 2 εκατ. λίρες, αν και είναι μάλλον θέμα... ωρών να τις ξεπεράσει ο Stephen!

Διαβάστε ακόμα:

Δελφίνια έσωσαν κολυμβητή από καρχαρία! (video)

Κίνα: H ισχυρότερη αμμοθύελλα της δεκαετίας! (video+photos)

Ντύθηκε κούνελος και μαχαίρωσε τον εραστή του πρώην συντρόφου του!