ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Δε φαντάζεστε τι έκανε μία στρίπερ στη φυλακή! (photo)

Φλόριντα: Δε φαντάζεστε τι έκανε μία στρίπερ στη φυλακή! (photo)

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες υποστηρίζει ένα παλιό γνωμικό που έγινε και τραγούδι, ωστόσο αν κρίνουμε από τη συγκεκριμένη κυρία, είναι και για τις… ξαναμμένες στρίπερ!

Και αυτό γιατί η… εργασιομανής Lakeisha Johnson, αφού συνελήφθη, έδωσε στους αστυνομικούς της Φλόριντα ένα… προχωρημένο show πίσω από τα κάγκελα!

Όχι μόνο επιδόθηκε σε ένα αισθησιακό στριπτίζ, αλλά προχώρησε και σε αυτοϊκανοποίηση, προσφερόμενη ακόμα και να κάνει επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της στους αστυνομικούς, με αντάλλαγμα την ελευθερία της! Και φυσικά δεν εννοούμε τις ξένες γλώσσες!

«Η 29 ετών γυναίκα, αφού αντιστάθηκε κατά της Αρχής, έβγαλε όλα τα ρούχα της αφήνοντας εκτεθειμένο τον κόλπο της , τον πρωκτό και το στήθος της», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση της τοπικής αστυνομίας, συνεχίζοντας με πιο… καυτές λεπτομέρειες:
«Σε πολλές περιπτώσεις , η γυναίκα έγλειψε το στήθος της και άρχισε να αυνανίζεται, ενώ πρόσφερε στοματικό σεξ για να την αφήσουν ελέυθερη»!

Και μη νομίζετε ότι χαμπάριαζε από φύλα, καθώς όταν μια γυναίκα αστυνομικός την πλησίασε για σωματικό έλεγχο, έκανε ακριβώς τα ίδια!

Η Johnson, πριν δώσει το show της και χτυπήσει έναν αστυνομικό, κατηγορούταν (μόνο) για την κλοπή ενός iPad, ωστόσο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τη «χυδαία συμπεριφορά» της.

Δείτε τη στρίπερ στην παρακάτω φωτογραφία!

Διαβάστε ακόμα:

Κίνα: Έπιασε στον αέρα αγοράκι που έπεσε από το παράθυρο! (video)