ΚΟΣΜΟΣ

Οργιάζουν οι φήμες για την προεκλογική εγκυμοσύνη της Κ. Μπρούνι

Οργιάζουν οι φήμες για την προεκλογική εγκυμοσύνη της Κ. Μπρούνι
Μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, η Κάρλα Μπρούνι...

Μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, η Κάρλα Μπρούνι αποφεύγει να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ερωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο της εφημερίδας, Le Parisien, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε τεχνηέντως να δώσει σαφή απάντηση, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο.

«Ο άντρας μου αφιερώνει όλο το χρόνο του για θέματα που έχουν να κάνουν με την πρόοδο της Γαλλίας. Αυτό είναι θετικό για όλους του Γάλλους αλλά κακό για μένα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για κάποιο ζήτημα αλλά επειδή το συγκεκριμένο δεν αφορά μόνο εμένα, θα παραμείνω σιωπηλή προκειμένου να προστατέψω κάτι. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα απαντήσω», δήλωσε η Μπρούνι.

Οι φήμες ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί με τον 56χρονο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, με το ζευγάρι να μην διαψεύδει τις φήμες σε ερώτηση δημοσιογράφου της Le Figaro.

Ο χρόνος πλέον θα δείξει αν πράγματι η Μπρούνι περιμένει το παιδί του Γάλλου προέδρου, του οποίου η δημοτικότητα βρίσκεται σε πτώση ή αν πρόκειται για ένα πολιτικό τρικ ενόψει των Γαλλικών προεδρικών εκλογών που θα διενεργηθούν σε περίπου ένα χρόνο.