ΚΟΣΜΟΣ

Ένας αστυνομικός νεκρός σε ανταλλαγή πυρών στην Τυνησία

Ένας αστυνομικός νεκρός σε ανταλλαγή πυρών στην Τυνησία

Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών με "τρομοκρατικά στοιχεία" που είχαν οχυρωθεί σε σπίτι στο Ουέντ Ελίλ, κοντά στην Τύνιδα, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.


Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Τυνησίας είχε ανακοινώσει ότι οι τυνησιακές δυνάμεις ασφαλείας είχαν περικυκλώσει σπίτι στην περιοχή Ουέντ Ελίλ, όπου είχαν οχυρωθεί δύο "τρομοκρατικά στοιχεία" και υπήρχε ανταλλαγή πυρών.

Νωρίτερα το πρωί, ένας φύλακας εταιρείας σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους "τρομοκράτες" και τις δυνάμεις ασφαλείας στο Κεμπιλί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου.

Οι δύο "τρομοκράτες" οι οποίοι "ετοίμαζαν επιχειρήσεις" στην περιοχή συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν δύο καλάσνικοφ, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Τα περιστατικά αυτά σημειώνονται τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα, οι οποίες, μαζί με τις προεδρικές εκλογές της 23ης Νοεμβρίου, είναι κρίσιμες για τη σταθερότητα στη χώρα. Τα υπουργεία Αμυνας και Εσωτερικών έχουν προειδοποιήσει ότι "τρομοκρατικά στοιχεία" θα προσπαθήσουν να διαταράξουν τη διεξαγωγή των δύο ψηφοφοριών.

Διαβάστε επίσης: Τυνησία: Σειρά τρομοκρατικών ενεργειών απέτρεψαν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας