ΚΟΣΜΟΣ

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ – Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ – Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο

Ένας μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο της Ουάσινγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πρωτού στρέψει πάνω του την κάνη και αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον δύο άνθρωποι είναι τραυματίες στο σχολείο Marysville-Pilchuck High School που βρίσκεται βόρεια του Σηάτλ και έχουν μεταφερθεί με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πως σύμφωνα με δύο αστυνομικούς ο δράστης είναι νεκρός, αφού αυτοκτόνησε. Το σχολείο είναι γεμάτο ασθενοφόρα και η αστυνομία διεξάγει έρευνες από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα μεταφέρουν εικόνες μαθητών που έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ της σχολής και σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το CNN δεν υπάρχουν εξακριβωμένα θύματα, μόνο οι δύο τραυματίες. Το ίδιο δίκτυο αναφέρει πως μέχρις στιγμής η ενημέρωση της αστυνομίας είναι πως στο συγκεκριμένο σχολείο ακούστηκαν πυροβολισμοί και πως έχει κλείσει προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες.

Ένας μαθητής, κλεισμένος σε αίθουσα ειδοποίησε το CNN τονίζοντας πως ακούγονται πυροβολισμοί από την καφετέρια του κτηρίου.