ΚΟΣΜΟΣ

News of the World: Μυστήριος θάνατος δημοσιογράφου

News of the World: Μυστήριος θάνατος δημοσιογράφου
Ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος του πρώην δημοσιογράφου της Βρετανικής εφημερίδας News of the World...

Ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος του πρώην δημοσιογράφου της Βρετανικής εφημερίδας News of the World, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Sean Hoare γνώριζε για το τηλεφωνικό σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στους New York Times για τις υποκλοπές που πραγματοποιούσε η News of the World, λέγοντας ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο παραδεχόταν η εφημερίδα στις Αρχές.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο θάνατός του δεν συνδέεται με το σκάνδαλο, καθώς ο Hoare είχε εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα με το αλκοόλ και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

O συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο πρώτος που υποστήριξε δημοσίως ότι ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Αντι Κόλσον γνώριζε πως μέλη του προσωπικού έκαναν υποκλοπές.

Η αστυνομία του Hertfordshire δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πτώματος, παρόλα αυτά προέβη στην εξής δήλωση:

«Σήμερα το πρωί στις 10:40, Δευτέρα 18 Ιουλίου, η αστυνομία εκλήθη στο Watford στην οδό Langley, έπειτα από τηλεφώνημα ενός άντρα που έμενε κοντά στο σπίτι του θύματος. Στο σημείο βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα».

Τα αίτια θανάτου του Sean Hoare παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο θάνατός του είναι ανεξήγητος αλλά όχι ύποπτος, με τις έρευνες για την αιτία θανάτου του να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός βρέθηκε πρώην ρεπόρτερ της News of the World