ΚΟΣΜΟΣ

Θανατηφόρο κοκτέιλ για τη ραγισμένη καρδιά της Amy

Θανατηφόρο κοκτέιλ για τη ραγισμένη καρδιά της Amy
Ένα κοκτέιλ ναρκωτικών φαίνεται ότι είχε για παρέα τις τελευταίες της ώρες η Amy Winehouse...

Ένα κοκτέιλ ναρκωτικών φαίνεται ότι είχε για παρέα τις τελευταίες της ώρες η «καταραμένη ψυχή» Amy Winehouse, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Παρόλο που τα αίτια θανάτου παραμένουν «αδιευκρίνιστα», καθώς η ημερομηνία για την ιατροδικαστική εξέταση θα οριστεί τη Δευτέρα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για ένα θανατηφόρο κοκτέιλ κοκαΐνης, ecstasy και κεταμίνης.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι η Amy εθεάθη στο Κάμντεν του Λονδίνου την Παρασκευή το βράδυ, να αγοράζει ναρκωτικά από έναν dealer.

Μια πηγή που παρέμεινε ανώνυμη δήλωσε στο «People»: «Είχε βγει στο Κάμντεν το βράδυ της Παρασκευής προετοιμασμένη για μεγάλη βραδιά και έδειχνε αποφασισμένη ότι θα συνεχίσει το "πάρτι" στο διαμέρισμά της».

Το κοκτέιλ ναρκωτικών σε συνδυασμό με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, θα μπορούσαν γίνουν οι πρώτες ύλες μιας θανατηφόρας χημικής αντίδρασης στο σώμα της τραγουδίστριας. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι εκτός από τον εθισμό της στα ναρκωτικά, κατανάλωνε αλκοόλ με τους «κουβάδες».

Παρόλο που είχε περάσει ένα διάστημα που έδειχνε υγιής, το καλοκαίρι δεν είχε ξεκινήσει καλά για την Amy. Η ευρωπαϊκή της περιοδεία ακυρώθηκε έπειτα από μια καταστροφική συναυλία στο Βελιγράδι στις 18 Ιουνίου, κατά την οποία είχε εμφανιστεί να τρεκλίζει και να μην μπορεί να αρθρώσει τα λόγια από τα τραγούδια της.

Η κακοτυχία συνεχίστηκε όταν ο σκηνοθέτης Reg Traviss, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, την εγκατέλειψε πριν από κάτι παραπάνω από μήνα. Η Amy έμεινε συντετριμμένη και απαρηγόρητη.

Ο Traviss, ο οποίος στο παρελθόν είχε απορρίψει πρόταση γάμου που του έκανε η ίδια η Winehouse, προσπάθησε απελπισμένα να την βοηθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι η 27χρονη Amy δεν μπορεί να κατανικήσει τους «δαίμονές» της, αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης:

Amy Winehouse: Η ταραχώδης ζωή μιας σπάνιας φωνής

Η Amy στο club των 27άρηδων…