FUN TIME

Δόθηκε λύση από τον Παπουτσή για τους υπερχρεωμένους ενστόλους

Δόθηκε λύση από τον Παπουτσή για τους υπερχρεωμένους ενστόλους

Μετά από τα περιστατικά, που είδαν το φως της δημοσιότητας με ενστόλους, που έφταναν στο σημείο να μην πληρώνονται καν μισθό για να εξυπηρετούνται αυτομάτως τα δάνειά τους μέσω αυτού και πρακτικά μετά τις τελευταίες αιματηρές περικοπές, να καταλήγουν να εργάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση των δανείων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής ήρθε σε επικοινωνία την περασμένη εβδομάδα, με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων κ. Αλ. Αντωνόπουλο, με σκοπό την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Από την επικοινωνία αυτή υπήρξε ανταπόκριση και αποφασίστηκε, σε ότι αφορά: στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο:

1) Παράταση του χρόνου διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.

2) Περίοδος χάριτος από 1 έως 4 μήνες χωρίς καμία καταβολή με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.

3) Περίοδος χάριτος από έναν 1 έως 24 μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Prionokordela.gr