ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Το newsbomb στο κέντρο των αποφάσεων

Το newsbomb στο κέντρο των αποφάσεων

Δεν μου αρέσει να ευλογώ τα γένια μου και προφανώς δεν το έχω και ανάγκη.

Από την άλλη όμως, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εσάς τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του newsbomb γιατί επιλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας το «τριήμερο της φωτιάς».

Αλλά δεν έγινε τυχαία αυτό.

Τίποτα στη ζωή δεν γίνεται τυχαία.

Έγινε γιατί το newsbomb σε αυτό το τριήμερο των πολιτικών εξελίξεων παρουσίαζε πρώτο τα γεγονότα, όπως αυτά έγιναν μέσα στα κέντρα αποφάσεων για να επιβεβαιωθεί λίγες ώρες αργότερα.

Είμαστε οι πρώτοι που σας είπαμε:

  1. Δεν θα γίνουν εκλογές και δημοψήφισμα από τον Παπανδρέου
  2. Θα ζητήσει συνεργασία σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη Νέα Δημοκρατία (άσχετα που δεν προχώρησε αυτή η κίνηση)
  3. Θα απαλλαγούμε από τους «κηπουρούς» του Παπανδρέου
  4. Η συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου καθορίζει την ύπαρξη της κυβέρνησης και την εξομάλυνση των αντιδράσεων μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα στη Βουλή
  5. Μιλήσαμε για «κύκνειο άσμα» του Παπακωνσταντίνου Τετάρτη μεσημέρι, όταν εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο ΚΤΕ Οικονομικών και σήμερα τον βλέπουμε εκτός υπουργείου Οικονομικών
  6. Σας είχαμε πρώτοι πει ότι δεν πρόκειται ο Παπανδρέου να βρει προσωπικότητες εκτός Κοινοβουλίου για να στελεχώσει τη νέα κυβέρνηση, κι άλλες πολλές μικρές και μεγάλες ειδήσεις το «τριήμερο της φωτιάς», τις οποίες γράφαμε πολλές ώρες πριν εμφανιστούν στη δημοσιότητα.

Η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα. Αλλά είναι φανερό πλέον ότι όλοι εμείς στο newsbomb είμαστε καλοί μαθητές της σχολής που ονομάζεται: έγκυρη, αξιόπιστη και γρήγορη πληροφόρηση του πολίτη.