ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων χαιρέτισε ο Κουβέλης

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων χαιρέτισε ο Κουβέλης

Τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων και την πολιτική αλλαγή, στην οποία «συνέβαλε και η ΔΗΜΑΡ με τη στάση της», χαιρέτισε ο Φώτης Κουβέλης.

Στη δήλωσή του, λίγο μετά τις 10 το βράδυ κι αφού είχε νωρίτερα συγχαρεί τηλεφωνικά τον Αλέξη Τσίπρα για τη μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε επίσης ότι είναι αρνητικό για τη Δημοκρατία το εκλογικό αποτέλεσμα ως προς τη Χρυσή Αυγή.

«Η συμπαράταξη Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε αυτή να προχωρήσει υπεύθυνα και αξιόπιστα, διατηρώντας σταθερά τη χώρα στην ευρωπαϊκή πορεία», τόνισε ο κ. Κουβέλης, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα για τον εκλογικό συνδυασμό Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ ως ιδιαίτερα δυσμενές και δυσάρεστο.

Δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει τους πολίτες που ψήφισαν, προσθέτοντας ότι «η εκλογική μάχη δόθηκε με αγωνιστικότητα, πολιτική αξιοπρέπεια και προγραμματικές θέσεις» αλλά, όπως συμπλήρωσε: «δεν μπόρεσε μέσα σε ασφυκτικά διλήμματα να μεταφέρει το μήνυμα στους πολίτες».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις