ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αλέξη, αληθεύει ότι ο Παππάς τα βρήκε με τους καναλάρχες;

Αλέξη, αληθεύει ότι ο Παππάς τα βρήκε με τους καναλάρχες;

Όργιο φημών για συμφωνία κυβέρνησηςκαναλαρχών με αντάλλαγμα το... πολυνομοσχέδιο!

ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ... ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Υπό απολύτως φυσιολογικές συνθήκες αυτές τις μέρες έπρεπε στο Σύνταγμα να διαδηλώνουν καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως χιλιάδες πολίτες. Άνεργοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι έπρεπε να βρίσκονται ήδη στους δρόμους, να έχουν ξεσηκωθεί για όσα προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα προαπαιτούμενα που επέβαλλαν οι δανειστές.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τα κανάλια που και στις εκλογές του Γενάρη, αλλά και στις πρόσφατες, έκαναν τα... πάντα για να αποτραπεί η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, να έχουν σηκώσει τα «λάβαρα» της επανάστασης, όλες αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα και να ενημερώνουν απόλυτα αντικειμενικά, ως οφείλουν, τους πολίτες για τα δεινά που έρχονται αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Υπό... φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε γίνει «πόλεμος», ωστόσο κάτι τέτοιο ουδείς το διαπιστώνει και είναι σαφές πως αυτό το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της καταστροφής των Ελλήνων, αντιμετωπίζεται πιο... επιδερμικά από ποτέ, από το σύνολο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Κανένας δεν ξεχνά πως την προεκλογική... οργή των νταβατζήδων της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων προκαλούσε το άκουσμα και μόνο της πρόθεσης της κυβέρνησης να κατεβάσει το περίφημο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτό το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο θα δοθεί η χαριστική βολή στον ελληνικό λαό.

Και προκαλεί τεράστια αίσθηση το όργιο φημών που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα, για μυστικές συναντήσεις του κ. Παππά ως αρμοδίου υπουργού για να φέρει εις πέρας το σχέδιο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, με τους... καναλάρχες της διαπλοκής.

Ναι, καλά διαβάζετε...

Καταλογίζεται στον Νίκο Παππά «επιχείρηση» συναλλαγής μεταξύ της κυβέρνησης και των καναλαρχών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται να διατηρεί τους «νταβατζήδες» στον αφρό, αντί να τους στείλει στη δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια και να τους αφαιρέσει τις άδειες και εκείνους να προσφέρουν απλόχερα τη στήριξή τους στο κυβερνών κόμμα, αποκρύπτοντας από το λαό τις οδυνηρές συνέπειες της εφαρμογής των προαπαιτούμενων του πολυνομοσχεδίου.

Όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον υπουργό Επικρατείας, κ. Νίκο Παππά, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τον συγκυβερνήτη, κ. Πάνο Καμμένο.

Οφείλουν και οι τρεις, αν τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει η ιστοσελίδα www.kourdistoportocali.gr δεν ισχύει και να αντιδράσουν, αλλά και να αποδείξουν στην πράξη πως δεν είναι διατεθειμένοι ούτε βήμα να κάνουν πίσω στο θέμα του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Διότι αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει «κωλοτούμπες» και στο θέμα της αντιμετώπισης των «νταβατζήδων» της διαπλοκής, τότε μπορεί εύκολα να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής σε αυτή τη χώρα, ότι αυτό που θα ακολουθήσει με τη μαζική κάθοδο του λαού στους δρόμους δεν θα μπορέσουν να το αποτρέψουν με καμία δύναμη.

Αν όλα αυτά που ακούγονται και στα δημοσιογραφικά γραφεία και πλέον γράφονται δημοσίως, έχουν έστω και την παραμικρή δόση αληθείας, για συνδιαλλαγή της κυβέρνησης με τους καναλάρχες και ανταλλαγή... της οπισθοχώρησης του Νίκου Παππά στο νομοσχέδιο για τις άδειες με τον «αποπροσανατολισμό» της κοινής γνώμης από τα καυτά προαπαιτούμενα του πολυνομοσχεδίου, τότε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πρέπει να προετοιμάζονται για να θερίσουν θύελλες.

Διαβάστε εδώ όσα καταλογίζονται στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά από το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Ελπίζουμε να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Ευχόμαστε, η κυβέρνηση αυτή να υλοποιήσει έστω και μια από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να μην «ξεπουλήσει» τις εθνικές ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες στους διαπλεκόμενους καναλάρχες, με αντάλλαγμα την εξασφάλιση ασυλίας και «προστασίας» δια της πάγιας τακτικής της απόκρυψης της αλήθειας από τον ελληνικό λαό. Είναι ξεκάθαρα αυτά που προβλέπει το νομοσχέδιο και ακόμα πιο καθαρά όσα είχε δεσμευτεί και προεκλογικά και μετεκλογικά η κυβέρνηση. Καμία χάρη στους καναλάρχες, καμία «παραγραφή« χρεών, καμία «πριμοδότηση» στη διαδικασία της δημοπράτησης, χωρίς να έχουν πληρώσει και τα χρέη τους προς ταμεία και άλλους φορείς, αλλά και όλα τα θαλασσοδάνειά τους προς τις τράπεζες.

Ότι, δήποτε άλλο πέρα από αυτά θα καταστήσει την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου συνένοχη και συμμέτοχη σε ένα σκάνδαλο που απλά θα αποτελέσει την αρχή του... τέλους της!

Το Newsbomb.gr δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση στις δικές του αξίες και αρχές για την παροχή της πραγματικά ανεξάρτητης και απόλυτα αντικειμενικής ενημέρωσης, προασπίζοντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και μόνο.

Πλησιάζει η ώρα που οι Έλληνες θα γεμίσουν ξανά την Πλατεία Συντάγματος...

Αποδείξτε μας πως δεν έκαναν λάθος όσοι σας τίμησαν με την ψήφο τους για να τους ταράξετε στη νομιμότητα.

Προς το παρόν έχετε ταράξει το λαό στους φόρους και στο ψέμα και τους διαπλεκόμενους καναλάρχες, τους εφοπλιστές και τους εργολάβους στα... χάδια.

Πάρτε το αλλιώς, όσο προλαβαίνετε...

Σχετικές ειδήσεις