ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αχιλλέας Μπέος: Ο άνθρωπος που έκανε το Βόλο... Φαρ Ουέστ!

Αχιλλέας Μπέος: Ο άνθρωπος που έκανε το Βόλο... Φαρ Ουέστ!

Η περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου είναι γνωστή στο Πανελλήνιο. Όπως λέει κι ο λαός «από όπου κι αν το πιάσεις λερώνεσαι».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Το πρόβλημα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Βόλου είναι ότι ο κ. Μπέος παρά την αργία στην οποία έχει τεθεί λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων εναντίον του, εξακολουθεί να «διοικεί» από το παρασκήνιο έχοντας στήσει μια ιδιότυπη «παράγκα» με δικούς του αχυρανθρώπους σε θέσεις - κλειδιά.

Το καταπληκτικό στην ιστορία είναι ότι ο κ. Μπέος εξακολουθεί να πηγαίνει στο γραφείο του Δημάρχου και να χρησιμοποιεί τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα!!!

Το θέμα έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις αφού υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που έχουν κάνει μήνυση στον κ. Μπέο ακριβώς για αυτό το θέμα και για αντιποίηση αρχής.

Όλα αυτά βεβαίως θα τα αποκαλύψουμε από το Newsbomb.gr τις επόμενες ημέρες.

Θα αποκαλύψουμε όλο αυτό το... παρακράτος που λειτουργεί στο Δήμο του Βόλου, κάτω από τα μάτια του Νόμου και των Αρχών και θα θέσουμε καυτά ερωτήματα προς τις αρχές:

- Γιατί η τοπική κοινωνία αποκαλεί τον εκτελούντα χρέη δημάρχου «αυτοφωράκια»;

- Με ποια ιδιότητα ο κ. Μπέος πηγαίνει και κάθεται στο γραφείο Δημάρχου;

- Είναι αλήθεια ότι η αστυνομία, προχθές την Κυριακή 10 Απριλίου, αντί να τον συλλάβει αμέσως (αφού είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του από δημοσιογράφο του Βόλου) τον περίμενε έξω από τσιπουράδικο στην Αγριά να τελειώσει το γεύμα του;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται για τη δράση του κ. Μπέου στο Βόλο.

Άλλωστε η διαδρομή του στη Μαγνησία είναι γνωστή. Δεν είναι η μοναδική φορά που έχει απασχολήσει αρνητικά την ειδησεογραφία.

Αξίζει να θυμίσουμε μερικά από τα περιστατικά που θα μείνουν αξέχαστα.

Τον Μάρτιο του 2015, ο κ. Μπέος φέρεται να ήταν ο... «σκηνοθέτης» κακόγουστης παράστασης στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να προσβάλει δημοτική σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κατήγγειλαν παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Δύο νεαροί, ντυμένοι φαντάροι, μπήκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διακόπτοντας τη συνεδρίασή του, και είπαν πως «πήγαν γιατί έμαθαν ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ». Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο νεαροί ήταν φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, της ομάδας δηλαδή που έχει διατελέσει πρόεδρος ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες στις οποίες χαριεντίζονται με δημοτικό σύμβουλο και στενό συνεργάτη του.

Στο στόχαστρο του κ. Μπέου έχουν βρεθεί πολλές φορές και δημοσιογράφοι του Βόλου, οι οποίοι του άσκησαν κριτική. Ως δήμαρχος, ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε «νάνο» τη δημοσιογράφο Ειρήνη Θεοδωροπούλου και ζήτησε δημοσίως την αντικατάστασή της από την κάλυψη του δημοτικού ρεπορτάζ, από «δημοσιογράφο μετρίου αναστήματος». Μετά από μερικούς μήνες, στο τέλος συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μπέος έβγαλε ένα κουτί με «12ποντες γόβες» και τις έδωσε στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο, για να «καλύψουμε τη διαφορά»...

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει απειλήσει στον «αέρα» άλλο δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Μαρέδη, λέγοντας «κι εγώ θα ήθελα να χαστουκίσω τον κ. Μαρέδη, αλλά δεν το κάνω. Όμως όταν θα χρειαστεί θα το κάνω...». Στην περίπτωση της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου, ο Αχιλλέας Μπέος επέλεξε να την αποκαλέσει από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου «δημοσιογραφικό σκουπίδι».

Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, έχει οδηγήσει τον Δήμο σε πολιτική «απομόνωση», καθώς βουλευτές τόσο από την προηγούμενη κυβέρνηση όσο και από τη σημερινή αποφεύγουν ακόμα και να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με τον εν αργία δήμαρχο. Χαρακτηριστικό είναι ότι, κατά την προεκλογική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, ο κ. Μπέος αυτοπροσκλήθηκε στην ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και στρογγυλοκάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, γνωρίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητος. Είχε φροντίσει, μάλιστα, να συνοδεύεται από συνεργάτη του, για να βιντεοσκοπήσει την παρουσία Μπέου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Οι μηνύσεις κατά του Αχιλλέα Μπέου από δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφους για υβριστικές-συκοφαντικές επιθέσεις σωρεύουν, με τον ίδιο να κρύβεται πίσω από φράσεις, τύπου «ο κόσμος κουράστηκε από τους φλώρους με τη γραβάτα, τα ζιβάγκο, τον πολιτικό πολιτισμό, την κουλτούρα», για να δικαιολογήσει την ανομία και τον τραμπουκισμό.

Σχετικές ειδήσεις