ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: 1,5 μήνα μετά την αποφυλάκιση απήγαγε την 32χρονη

Άγιος Παντελεήμονας: 1,5 μήνα μετά την αποφυλάκιση απήγαγε την 32χρονη
Ο 35χρονος είχε βιντεοσκοπήσει το ξυλοδαρμό της 32χρονης
Newsbomb.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε εμμονή με την γυναίκα από τη Βουλγαρία (πρώην σύντροφό του) και έτσι μετά την αποφυλάκισή του σχεδίασε την αρπαγή της.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την αποφυλάκισή του ο 35χρονος Αιγύπτιος άρπαξε την 32χρονη, τη «φυλάκισε» σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος.

Πληροφορίες του Νewsbomb.gr αναφέρουν ότι ο 35χρονος βγήκε από τη φυλακή στις 24 Νοεμβρίου 2022. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε εμμονή με την γυναίκα από τη Βουλγαρία (πρώην σύντροφό του) και έτσι μετά την αποφυλάκισή του σχεδίασε την αρπαγή της.

Στις 6 Ιανουαρίου την άρπαξε ενώ εκείνη περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας και την κλείδωσε –για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο- στο ίδιο σπίτι της οδού Αχαρνών. Τρεις ημέρες μετά η 32χρονη κατάφερε να δραπετεύσει και να εμφανιστεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αιγύπτιο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει και του πέρασαν χειροπέδες. Τον οδήγησαν στον Ανακριτή για αρπαγή και βιασμό και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί ξανά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022. Τότε είχε αρπάξει το θύμα από το σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο Γαλάτσι. Την οδήγησε στο σπίτι του, όπου ταμπουρώθηκε απειλώντας ότι θα ανατινάξει το διαμέρισμα με υγραέριο. Για τη σύλληψη του δράστη είχε χρειαστεί η παρέμβαση πάνοπλων ανδρών της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτή της Αστυνομίας.

Ο 35χρονος είχε βιντεοσκοπήσει το ξυλοδαρμό της 32χρονης πρώην συντρόφου του, αναρτώντας το βίντεο στα social media. «Έμπλεξες με λάθος άτομα. Είμαι άντρας, είμαι άντρας, είμαι άντρας. Δεν είμαι γυναίκα. Έμπλεξες με άντρα», φερόταν να φωνάζει στο βίντεο.

Ο Αιγύπτιος είχε συλληφθεί και είχε κριθεί προφυλακιστέος. Έμεινε στη φυλακή για σχεδόν 11 μήνες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, σχεδιάζοντας την αρπαγή της γυναίκας με την οποία είχε εμμονή.

Σχετικές ειδήσεις