ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο με το μαφιόζικο χτύπημα στο Γκάζι: Στο νοσοκομείο τρεις Κρητικοί, ήταν σε μπάτσελορ πάρτι

Μυστήριο με το μαφιόζικο χτύπημα στο Γκάζι: Στο νοσοκομείο τρεις Κρητικοί, ήταν σε μπάτσελορ πάρτι
Χάρης Γκίκας / Newsbomb.gr

Μυστήριο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Γκάζι, έξω από γνωστό κλαμπ, στην οδό Ιάκχου, με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, κι ενώ τρεις νεαροί άνδρες νοσηλεύονται με τραύματα σε σοβαρή κατάσταση.

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το μυστήριο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν λίγο πριν τις 07:00 του Σαββάτου, άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονταν μέσα σε ένα μαύρο τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου. Τρία άτομα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ, κι έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό τους.

Αυτή την ώρα εξετάζονται μάρτυρες όπως και τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Δείτε τι δήλωσε μάρτυρας στον φακό του Newsbomb.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι τραυματίες είναι από την Κρήτη και ήρθαν στην πρωτεύουσα για μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 29 και 24 ετών, ενώ οι δύο εξ αυτών είναι αδέρφια. Ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλέξει από το σημείο 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο στόχος των αγνώστων να ήταν το ίδιο το νυχτερινό κατάστημα, και οι τρεις Κρητικοί να ήταν «παράπλευρες απώλειες».

Δείτε φωτογραφίες:

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ και τον περασμένο Μάρτιο

Αιματηρό συμβάν με πυροβολισμούς είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή στις 12 Μαρτίου 2023, όταν τα ξημερώματα άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από γνωστό κλαμπ σκορπώντας τον τρόμο, πυροβολώντας τρεις τουλάχιστον φορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κανέναν.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, αυτή η ομάδα ατόμων εισήλθε στο γνωστό κλαμπ και για αιτίες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, επιτέθηκαν σε θαμώνα, ξυλοκοπώντας τον, ενώ κατά άλλες πληροφορίες σημειώθηκε και σύρραξη μεταξύ ατόμων.

Το θύμα χρειάστηκε να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», με την κατάσταση της υγείας του ευτυχώς να μην εμπνέει ανησυχία.

Δεκάδες νεαροί που εκείνη τη στιγμή διασκέδαζαν βρέθηκαν ανάστατοι στον δρόμο, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε κάποια πιο βίαιη συνέχεια στο συμβάν. Από το κατάστημα έσπασαν κάποια τζάμια στην είσοδό του.

Σχετικές ειδήσεις