ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος αλλοδαπού στον Ορχομενό

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος αλλοδαπού στον Ορχομενό

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ληστεία που διαπράχθηκε την Πέμπτη (30/10/2014) το μεσημέρι, από δύο δράστες, σε βάρος 32χρονου υπηκόου Πακιστάν, στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας δύο Ρομά, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Ορχομενού.

Ειδικότερα, περίπου στις 12:00΄ το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10), οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 32χρονο και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, με γροθιές και λακτίσματα, αλλά και με σιδερολοστό που κρατούσε ένας εξ αυτών, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Ο 32χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αποχώρησε, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, εντόπισαν χθες το απόγευμα και προσήγαγαν τους δύο δράστες.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σχετικές ειδήσεις