ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στη Γαστούνη: Τον σκότωσε γιατί μπήκε ανάμεσα στον καβγά

Φονικό στη Γαστούνη: Τον σκότωσε γιατί μπήκε ανάμεσα στον καβγά

Νεκρός με δύο μαχαιριές, μία στην κοιλιακή χώρα και μια στο στήθος έπεσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ 28χρονος Ρομά στη Γαστούνη

Ο άτυχος 28χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσπάθησε να σταματήσει καβγά ανάμεσα σε πατέρα και γιο, συγγενικά του πρόσωπα, όταν δέχθηκε τις δύο θανατηφόρες μαχαιριές από τον 39χρονο ξάδερφό του!

Το έγκλημα συνέβη περίπου στις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (02/03)και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, υπό το φόβο βεντέτας.

Ο δράστης ζητούσε χρήματα από τον πάτερα του και επικράτησε ένταση στο σπίτι. Λόγω της άρνησης του πάτερα να του δώσει χρήματα, του έσπασε το αυτοκίνητο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο 28χρονος είδε τον καβγά μεταξύ του πατέρα και του γιου και προσπάθησε να τους χωρίσει, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς ο 39χρονος με δύο μαχαιριές τον τραυμάτισε θανάσιμα στο θώρακα και στην κοιλιά.

Ο 28χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι συγγενείς τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και οργανώθηκαν ομάδες έρευνας από πολλές υπηρεσίες. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η Ασφάλεια Αμαλιάδα, το ΑΤ Γαστούνης και η ΟΠΚΕ με πολυπληθές αστυνομικό δυναμικό ερευνούσαν όλη τη νύχτα την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: ilialive.gr

Σχετικές ειδήσεις