ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτό είναι το βαν - παγίδα του 40χρονου παιδόφιλου (photos)

Αυτό είναι το βαν - παγίδα του 40χρονου παιδόφιλου (photos)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του 40χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω χθες (02/03), λίγο πριν ασελγήσει σε βάρος 13χρονου– Είχε αποπλανήσει στο παρελθόν 14χρονη

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2014 για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 40χρονου παιδόφιλου, που είχε μετατρέψει το λευκό βαν του... σε αυτοσχέδια γκαρσονιέρα προκειμένου να βιάσει ανήλικο αγόρι.

Στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ακόμα και ανεμιστήρα διέθετε το ειδικά διαμορφωμένο βαν που χρησιμοποιούσε ο 40χρονος παιδόφιλος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ενώ, για να δελεάσει τα ανήλικα παιδιά με περισσότερη ευκολία είχε εφοδιάσει το βαν – γκαρσονιέρα με σοκολάτες, μπισκότα και ζαχαρωτά.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι παιδόφιλος δεν περιορίστηκε μόνο στα γλυκά, αλλά είχε εξοπλίσει το βαν της φρίκης και με σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων στα ανήλικα παιδιά που παγίδευε.

Συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δράση του παιδόφιλου. Ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινωνούσε μέσω διαδικτύου με πέντε παιδιά σε καθημερινή βάση

02032015 didhe002

Το χρονικό της σύλληψης του παιδόφιλου

Ο 40χρονος συνελήφθη χθες, Δευτέρα (02/03) λίγο πριν ασελγήσει σε βάρος ενός 13χρονου, με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού στον Κορυδαλλό.

Η "γνωριμία" τους έγινε μέσω κοινωνικού δικτύου, όταν ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε στο αγόρι ως συνομήλικός του. Στη συνέχεια, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του κατάφερε να τον πείσει να κλείσουν ραντεβού.

Ωστόσο, άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και του περάσουν χειροπέδες την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβάσει το αγόρι στο φορτηγό και να ασελγήσει σε βάρος του.

Η επ' αυτοφώρω σύλληψή του 40χρονου ξεκίνησε ύστερα από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Άμεσα σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να οργανωθεί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και να τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από προχθές το μεσημέρι (01.03.2015), η περιοχή όπου θα γινόταν η μεταξύ τους συνάντηση.

Τι εντόπισαν στο βαν της φρίκης;

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγάκι, το οποίο κατασχέθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωσή του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν τοποθετημένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και πλήθος ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ.).

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

Ο παιδόφιλος είχε αποπλανήσει και στο παρελθόν 14χρονη

Ακόμα, όπως προέκυψε ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.

Ο παιδόφιλος είχε κλείσει ραντεβού με τη 14χρονη κοπέλα, για την οποία νόμιζε ότι ήταν αγόρι, καθώς μιλούσε μαζί της μέσω διαδικτύου.

Όταν η 14χρονη έφτασε στο ραντεβού, ο παιδόφιλος κατάλαβε το... λάθος του και σύμφωνα με τη μαρτυρία της άτυχης κοπέλας, την οδήγησε με τη βία στο σπίτι του, όπου την κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και έπειτα την βίασε. Έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του, την οδήγησε και πάλι στο βαν και την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Την κοπέλα εντόπισε ένα περιπολικό της άμεσης δράσης και είχε καταθέσει την περιπέτεια της. Τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, όμως δεν υπήρχε εντολή Εισαγγελέα ώστε να συλληφθεί.

Ο 40χρονος συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία προς τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, με σχετικό αίτημα, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του.

Σχετικές ειδήσεις