ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών

Ρόδος: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών

Ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη το απόγευμα της 25ης Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε χωριό του νησιού, για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, ο συλληφθείς ταξίδευε συχνά στην Αθήνα, προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες ταχυδρομούσε στη Ρόδο και αφού επέστρεφε στο νησί, είτε τις παραλάμβανε ο ίδιος είτε χρησιμοποιούσε άλλα άτομα, ώστε να αποφύγει τυχόν εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο αμέσως μόλις παρέλαβε δέμα από εταιρία ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης βάρους 153,6 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα με πέντε αριθμούς σύνδεσης.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον άλλες τέσσερις παρόμοιες μεταφορές δεμάτων και σε τρεις από αυτές οι παραλαβές έγιναν για λογαριασμό του ενός 40χρονου σε βάρος του οποίου επίσης σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ενώ ερευνώνται τα στοιχεία ενός ακόμη ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις