ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορινθία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με ένα κιλό ηρωίνη

Κορινθία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με ένα κιλό ηρωίνη

Δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς το απόγευμα της Κυριακής (8/11) το 87οχλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών.

Πρόκειται για έναν 27χρονο άνδρα και μία 26χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 28 και 37 ετών, αντίστοιχα και τρείς γυναίκες ηλικίας 21, 38 και 51 ετών, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας οι αστυνομικοί εντόπισαν μετά από αξιοποίηση στοιχείων το όχημα αν κινείται στην Αθηνών - Πατρών και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε στον δρόμο δύο συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους -971,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 27χρονος οδηγός και η 26χρονη συνεπιβάτης του οχήματος συνελήφθησαν ενώ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα ναρκωτικά, το όχημα και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης, θα την προμηθευόταν ο 28χρονος, ο οποίος μαζί με τους 21χρονη, 37χρονο, 38χρονη και την 51χρονη, θα την πουλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σχετικές ειδήσεις