ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα έκρυβαν... στο Κολωνάκι

Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα έκρυβαν... στο Κολωνάκι

Ένας 43χρονος συνελήφθη, στο Κολωνάκι, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για κλοπές πολυτελών οχημάτων και πλαστογραφία. Παράλληλα, αναζητούνται δύο συνεργοί του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από κοινού με τους συνεργούς του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με... ειδικότητα στις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία έθεταν σε λειτουργία χρησιμοποιώντας ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με κατάλληλο λογισμικό, που παρέκαμπτε το σύστημα immobilizer των οχημάτων.

Η σπείρα έκρυβε τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Κολωνάκι και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση, με πλαστά στοιχεία, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την έρευνα του χώρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί το τελευταίο δεκαήμερο από την Κηφισιά και την Γλυφάδα, δύο ζεύγη πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό των 885 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις